Leto je naokoli, prišla je zelena in cvetoča pomlad in ERUDIO diplomantkam in diplomantom Višje strokovne in Visoke šole smo podelili diplomske listine.

Prireditev smo izvedli v prostorih ERUDIO telovadnice, ki smo jo za ta namen slavnostno okrasili in odeli v zaščitno modro barvo ter popestrili s pomladnim cvetjem.

Že tradicionalno smo tudi letos podelili priznanja ERUDIO Višje strokovne in ERUDIO Visoke šole za najboljša diplomska dela in priznanje ERUDIO Višje strokovne šole za najboljšega mentorja po izboru študentov.

Tako so se letos priznanj razveselili študentka višješolskega programa Varstvo okolja in komunala, ki je v svojem delu predstavila družbene koristi projekta JEK 2 in obdelala tematiko elektroenergetske oskrbe države v povezavi z aktualnimi dogajanji po svetu, študentka visokošolskega programa Trajnostni turizem, ki je v svojem delu raziskala temačni turizem v Ljubljani in študent visokošolskega programa Podjetništvo in mednarodno poslovanje, ki se je v svojem diplomskem delu lotil raziskovanja vpliva coachinga na zaposlene v povezavi z njihovo uspešnostjo v podjetju.

Priznanje ERUDIO Višje strokovne šole za najboljšega mentorja v študijskem letu 2022/2023 pa si je prislužil predavatelj na programu Varstvo okolja in komunala.

Po uradnem slavnostnem delu je sledilo še sproščeno druženje študentov, njihovih najbližjih in predavateljev ob kozarčku penine. Za okusno in pomladno obarvano pogostitev so namreč tudi letos poskrbeli študenti višješolskega programa Gostinstvo in turizem, dogodek pa so popestrili zvoki harfe in zabavno fotografiranje diplomantk in diplomantov v foto kotičku.

Svojim uspehom pa niso nazdravljali samo naši diplomanti, tudi ERUDIO izobraževalni center je imel razlog za slavje, saj je 1. aprila obeležil 30 let delovanja.

Posebna zahvala ne gre samo študentom programa Gostinstvo in turizem, temveč tudi študentu programa Mehatronike, ki je letos znova prevzel moderatorsko vlogo in študentom programa Medijske produkcije ter uradnem fotografu dogodka, ki so poskrbeli, da bodo spomini trajali večno.

Drage diplomantke in dragi diplomanti generacije 2022/2023 – ERUDIO izobraževalni center vam želi uspešno karierno pot in vse dobro na nadaljnji življenjski poti.

Nekaj fotografij s svečanega dogodka, si lahko ogledate v galeriji.