Maturantski plesi so pred nami, zato je čas, da pričnete z načrtovanjem vašega maturantskega videza. Odločiti se boste morale, ali želite glam, goth, naraven ali klasičen videz? Možnosti je nedvomno neskončno.

Pri tem vam z veseljem priskočimo na pomoč tudi na ERUDIO BEAUTY. Tokrat je Mery Sedej za vas pripravila nekaj nasvetov, kako do čudovitega makeupa. Pripravila je enostaven smokey eyes makeup, s katerim boste vsekakor zasijale.

ZA OBSTOJEN MAKEUP JE KLJUČNA DOBRA PRIPRAVA KOŽE

Za vsak makeup je ključna dobra priprava kože. Poleg vaše najljubše negovalne kreme priporočamo uporabo Erudio Beauty Makeup Mixerja, ki pomeni bistveni korak pri izdelavi kakovostnega in obstojnega makeupa. Njegova naloga je priprava kože pred nanosom kakršnih koli pigmentiranih izdelkov.

 

SLEDI NANOS VAŠE NAJLJUBŠE PODLAGE

Pri naši maturantki smo uporabili Erudio Beauty Puff, odtenek  M120, ki nudi dolgotrajno obstojnost in popolno prekrivnost. Za nanos smo uporabili Erudio Beauty čopič EB – F3, prvovrstne kvalitete, saj vemo, da so kvalitetni čopiči pri nanosu ličil izredno pomembni. Nanos s tem čopičem je enostaven in enakomeren.

KAKO ZAKRITI NEPRAVILNOSTI?

Za korekcijo nepravilnosti smo uporabili Erudio Beauty paleto šestih kremnih podlag, ki zaradi svoje sestave nudijo odlično prekrivnost. Za nanos smo uporabili Erudio Beauty čopič EB-F1.

OSVETLJEVANJE

Najsvetlejši odtenek smo uporabili za osvetljevanje predela pod očmi, na čelu, nosu in bradi.

SENČENJE

Z najtemnejšim odtenkom smo temnili predele, kot so rob čela, lična kost ter stranski robovi nosu.

Vse skupaj zabrišemo s “flat” čopičem za nanašanje tekočega pudra EB – F3 ter celoten obraz zmatiramo s pudrom v prahu.

Puder v prahu smo dodatno nanesli na osvetljene predele na obrazu, saj smo želeli ustvariti “bakeing” učinek.

VEKE

Na veke smo nanesli črn svinčnik za oči, ki smo ga kasneje zabrisali. Svinčnik smo uporabili, ker ga je zaradi njegove teksture zelo lahko zabrisati. Z njim lahko ustvarimo videz zadimljenih oči.

Isti postopek smo ponovili na spodnji očesni veki. Kasneje smo na zgornjo in spodnjo veko dodali mat črno senčilo, ki smo ga s čopičem za zabrisovanje Erudio Beauty EB-ES3 zabrisovali navzven.

NANOS UMETNIH TREPALNIC

Sledi nanos umetnih trepalnic. Uporabili smo Erudio Beauty umetne trepalnice.

Končni izgled z umetnimi trepalnicami.

OBRVI

Sledi urejanje obrvi. Kot vemo, pravilna oblika obrvi ostaja še vedno ista, in sicer: ⅔ obrvi narašča, ⅓ pa pada. Manjkajoče dele smo obrobili in začrtali z Erudio Beauty senčilom.

Za piko na I in še bolj glamurozen izgled smo na zgornjo veko dodali pigment v zeleni barvi.

USTNICE IN PRIČESKA ZA KONČNI VIDEZ

Na ustnice smo nanesli rdečilo v odtenku puder roza.

Seveda je za maturantski izgled pomembna tudi pričeska, zato smo se poigrale in naredile malce drugačen čop, iz katerega je nastale tale prav tako glamurozna pričeska.

Glamurozen večerni makeup.

PRED in PO LIČENJU

Večerni makeup – prej in potem.

Uporabljene izdelke si lahko ogledate in naročite tukaj: https://www.erudio.si

Želimo vam čudovito ustvarjanje.

Pripravila: Meri Sedej, vodja ERUDIO BEAUTY programov