erudio beauty logo

 

Meri Sedej


Po horoskopu je Meri Sedej tehtnica, za katere je znano, da stremijo k estetiki.

Že kot otrok je prijateljicam izdelovala umetne nohte ter jim na obraz nanašala piling in ličila, ki si jih je sposodila pri mami. Vse samo zato, da bodo lepše.

Kljub veliki želji po učenju v smeri lepote pa se zaradi življenjskih okoliščin ni šolala v tej smeri. Svoje cilje in znanje je usmerila v takratno izobrazbo, kasneje službo. Pri rosnih 22 je postala mama čudovitemu sinu, leto kasneje pa se je odločila za svojo samostojno pot makeup artistke in nohtne stilistke. Svoje prihranke je namenila šoli ličenja ter nakupu prvega kovčka z liičili. Po končanem šolanju je začela prakticirati doseženo znanje, kasneje pa se še dodatno izšolala na Akademiji za vizažiste, raznih tečajih ter delavnicah.

Danes, po kar 16ih letih dela na področju vizažiranja in nohtnega stiliranja ima za seboj že ogromno referenc (v Sloveniji ter Italiji), izkušenj, napisanih člankov za spletne strani o lepoti ter ličenju , distribuciji francoske negovalne ter dekorativne kozmetike. Je uradna vizažistka za najprestižnejša lepotna tekmovanja v Sloveniji (Miss Slovenije, Miss Earth), sodeluje z najuspešnejšimi Slovenskimi manekenkami ter top modeli, na modnih revijah, snemanjih, slikanjih, reklamnih kampanjah. Prav tako je ustanovila Beauty Team katerega sestavljajo priznane vizažistke ter lansirala lastno blagovno znamko umetnih trepalnic ter postala nohtni edukator. V zadnjih letih poučuje na raznih delavnicah in tečajih, svoje znanje in izkušnje prenaša tudi kot mentorica mladim.

Njena pot se nadaljuje v smeri, o kateri je kot majhen otrok sanjala in upa, da boste postali del njen zgodbe.

Meri Sedej vam toplo sporoča: “Verjemite vase, ne glede na ovire in prepreke, saj ste vi tisti, ki si zaslužite le najboljše.”

NAZAJ NA MANIKER MASTERclass