Mnogi ljudje se ne zavedajo, koliko časa in srca učitelji vložijo v svoje delo. To je izpolnjujoče in nagrajujoče delo, a pogosto nehvaležno in utrujajoče.

Vsi naši zaposleni so edinstveni in lahko ponudijo svoje izkušnje in znanje, ki ga drugi morda nimajo. Raznolikost je potrebna, da različne osebnosti, starostne skupine in kulture prinašajo ustvarjalnost in širok nabor idej pri delu. Zaradi nabora naših učiteljev je naša mednarodna šola posebna.

Kot prvo, bi vam radi predstavili Nino Dremelj učiteljico predmeta Business management, ki ga izvajamo na International Baccalaurete Diploma programu.

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije in članica uprave Evropske mreže poslovnih angelov. Kot predsednica Poslovnih Angelov Slovenije tesno sodeluje z mrežo angelov Mediterranean, češkim Depo Ventures, švicarskim Verve Ventures, avstrijskim Gateway Ventures in Danube Angels. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v prava, uspešna podjetja. V zadnjih 5 letih je kot super angel investirala v več kot 18 podjetij. Svojo energijo in osredotočenost namenja tudi Aliti Capital, investicijski družbi, ki vlaga manjše zneske, a veliko časa in znanja v izjemno zgodnje faze ali ustanavlja ekipe s trajno željo, da inovativne projekte oživijo. V preteklosti je bila solastnica in uspešno vodila švicarski sklad za spodbujanje rasti AlpVent AG. Leta 2021 je pod okriljem poslovnih angelov pomagala ustanoviti prvi sklad tveganega kapitala daFUND, ki so ga podprli poslovni angeli in vanj tudi vlagali. Zdaj se osredotoča na t.i. deep-tech sklad, ki nastaja kot prvi slovensko-hrvaški inovacijsko- tehnološki sklad Vesna.

Veseli nas, da je Nina del naše ekipe na ERUDIO mednarodni gimnaziji, saj lahko našim dijakom prenaša dobre prakse s poslovnega sveta kar med učnim uram.Pred časom so se naši dijaki udeležili tudi dogodka »Investment Day«, kjer so se predstavljala start up podjetja, kjer so lahko videli, kako novoustanovljena podjetja skušajo uspeti z inovativno idejo ali produktom ter tako spoznali poslovni svet od bliže.

ERUDIO International School je mednarodna šola, včasih ji rečemo kar mednarodna gimnazij,a saj se težavnost programa lahko enači s slovenskimi (javnimi) gimnazijami. A pozor, učni okvirji, pristopi k učenju in poučevanju pa so si popolnoma nasprotni. Programi International Baccallaurate si prizadevajo k razvijanju radovednih, razgledanih in skrbnih mladih ljudi, ki z izobraževanjem, ki gradi medkulturno razumevanje in spoštovanje, pomagajo ustvariti boljši in mirnejši svet.Spodbujajo medkulturno razumevanje in spoštovanje, ne kot alternativo občutku kulturne in nacionalne identitete, temveč kot bistveni del življenja v 21. stoletju.

Te zanima kako je pri nas? Postani EIS dijak za en dan! Oddaj prijavo na preko obrazca za individualni posve TUKAJ in počakaj na naš klic.

Veselimo se srečanja s tabo!