V decembru smo se na naši ERUDIO zasebni gimnaziji zopet izkazali v dobrodelnosti.

Sodelovali smo v akciji Majhna pozornost za veliko veselje in izdelali 200 voščilnic, ki smo jih predali naprej, da bodo osrečile starejše.

Prav tako smo znova sodelovali v akciji Za otroški nasmeh v organizaciji Rdečega križa Slovenije. Nabralo se je veliko lepih in sladkih daril, česar bodo otroci iz socialno šibkejših družin zagotovo veseli. Prav tako smo prejeli velikodušno donacijo 1000 evrov, podjetja EES sistemi, katerega direktor je oče ene naših dijakinj. Za to donacijo se prav tako iz srca zahvaljujemo. 

Velik uspeh pa je letos požel naš božični bazar, ki se je odvijal v sredo, 13. 12. 2023. Dijaki so pripravili darilca in ogromno sladkih in slanih dobrot. Bili smo zelo radodarni, saj se je skupaj nabralo kar 900 evrov prostovoljnih prispevkov, ki jih bo naš direktor – zdaj že kar tradicionalno – podvojil. Celotni znesek bomo tudi letos namenili Zvezi prijateljev mladine Ljubljana, in sicer namensko za projekt Botrstvo. 

Iskrena, iskrena hvala vsem, ki ste pripomogli k čarobnosti decembra in dodali svoj dobrodelni pečat. Skupaj zmoremo res veliko. 

profesorica Jasna Šebez v imenu vseh profesorjev