V soboto, 13. aprila 2024, je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekalo državno tekmovanje v manikiri pod okriljem sejma kozmetike Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana.

Tekmovanja v manikiri so se udeležile študentke višjih in visokih šol. Barve ERUDIO Višje strokovne šole sta zastopali dve izjemni študentki, Nuša Kušar in Tina Fartek, da se pomerita v kategoriji Salon Dezign – Soak off na temo poroka na Bledu. V 90-minutnem intenzivnem tekmovanju sta pod budnim očesom ocenjevalcev ustvarjali manikuro, ki je morala odražati eleganco in lepoto poročnega prizorišča.

Iskrene čestitke Nuši za uvrstitev na stopničke

Po končanem tekmovanju je sledila ocena žirije, sestavljene iz treh izkušenih strokovnjakov. Nuša Kušar je zasluženo osvojila tretje mesto, kar je izjemen dosežek, ki potrjuje njen talent in predanost. Iskrene čestitke Nuši za izjemno predstavo in osvojeno mesto na odru zmagovalcev!


Veseli smo, da smo lahko bili del dogodka, ki je pokazal vrhunski talent mladih strokovnjakov na področju lepote in kozmetike. Čestitke vsem tekmovalcem in organizatorjem za nepozabno izkušnjo!