Praznični čas je neposredno povezan z nakupovanjem daril za naše najdražje, prijatelje, sodelavce. Ja, če še niste naredili zaloge daril, naj bo ta članek opomnik, da so božično-novoletni prazniki pred vrati. Danes vam predstavimo 5 nasvetov za praznična darila.

1. Topli modni dodatki

Ni zimskih sprehodov brez nakupa oblačil in toplih dodatkov, primernih za hladne popoldneve. Izberimo materiale kot so volna, umetno krzno, flis ali naravno usnje, ki imajo najvišjo stopnjo zadrževanja toplote, odpornost in dodatno izolacijo. 

2. BucketList dnevnik

Bucket List je seznam stvari, ki jih želiš narediti v življenju, da se boš nekoč ozrl nazaj in rekel: “Ja, življenje sem živel!” Dokazano je, da ljudje prej dosežemo cilje, ki so zapisani na listu papirja. Podarite dnevnik s cilji prijatelju, za katerega menite, da mora iz cone udobja. 

3. Tečaj

Gotovo poznate vsaj enega prijatelja ali sorodnika, ki se že dolgo želi udeležiti tečaja peke, lončarstva, računalništva, šivanja, tujih jezikov … Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi. Preglejte ponudbo ERUDIO jezikovnih tečajev.

4. Letni planerji 

Če je prejemnik vašega darila oseba, ki ima svoje dneve rada organizirane vnaprej, je planer odlična izbira. Izbire je veliko, pri nakupu pa se osredotočite na to, kar bo vašemu prejemniku najbolje; če ima oseba zelo natrpan urnik, poskrbite, da bo imel planer dovolj prostora za zapisovanje obveznosti. 

5. Personalizirane stekleničke

Slovenski trg so v zadnjem letu obnorele personalizirane stekleničke. Okrasite stekleničko za vodo ali čaj z različnimi motivi in imenom vašega prejemnika. Tako boste kupili uporabno darilo, ki bo obenem poskrbelo za dnevno hidracijo. 

Zagotovo ste v tem kratkem seznamu našli tudi nekaj idej za vaša darila. Ne pozabite; najlepše darilo, ki ga lahko podarimo drug drugemu je čas, zato vam želimo veliko prijetnih in zabavnih druženj v prazničnem času. 

Hej, prav trgovci se v prazničnem času najbolj veselijo kupcev, zato že nekaj mesecev prej skrbno pripravljajo ponudbo in izložbe. Delo trgovca je v zadnjem času eden izmed bolj iskanih poklicev. Kako do izobrazbe trgovec? Klik, klik!