Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Brez znanja tujih jezikov danes preprosto ne gre.

Pa naj gre za željo po kariernem napredku ali po osebnostnem razvoju. ERUDIO Jezikovni tečaji v sklopu ERUDIO izobraževalnega centra, katerega tradicija poučevanja jezikov sega več kot 20 let nazaj, tokrat v prevetreni različici ponuja programe, ki omogočajo, da je učenje izbranega tujega jezika in njegovo nadgrajevanje še bolj preprosto, dostopno in zabavno.

Zelo sem bila zadovoljna z izvedbo, samo zasnovo majhnih skupin in odličnim gradivom, ki povzema bistvene poudarke. Predvsem bi pohvalila gospo Anito, ki se je ves čas trudila, da je program prilagajala željam udeležencev, nas zasipala z zanimivimi povezavami na internetu ter na splošno s svojo pozitivnostjo skrbela za super vzdušje v skupini.


Mala skupina prijetnih sotečajnikov, kreativna in potrpežljiva predavateljica in ni več strahu spregovoriti v drugem jeziku. Sem sicer šele na začetku, ampak ko me sedaj nekdo ogovori v angleščini, ne povem le stavka: "Sorry, I don`t speak English," ampak se lahko spustim v splošni, ležerni pogovor, ki se ponavadi konča z dosti smeha. Da bo smeha (zaradi še vedno premalo znanja) čim manj, bom s tečajem nadaljevala.


Obiskoval sem tečaj španščine v zelo majhni skupini, kar me je presenetilo, saj je ta jezik na svetu celo drugi najbolj razširjen. In zelo uporaben. Predavateljica se je odlično znašla in večkrat sem imel občutek, da imam individualne ure – vse se dogaja tako intenzivno, da niti ne opaziš, da imaš tudi "sošolce". Naučili smo se veliko, kar sem preveril kar v Španiji, kjer sem se že z znanjem po dveh semestrih tečaja povsem znašel. Muchas gracias.


Tečaj je presegel moja pričakovanja, saj smo delali na naših individualnih napakah in s tem pridobili izkušnje z govorom ter samozavest. Vsaka minuta na tečaju je bila poučna in polna smeha ter znanja, zato so bile vse ure obiskovanja in vloženega denarja vredne!


S tečajem španščine sem bil zelo zadovoljen. S sošolci smo se super ujeli in tudi veliko smejali, a je bila skupina ravno prav majhna, da smo hitro napredovali. Jezik smo uporabljali tudi preko iger in se tako učili na najbolj spontan način. Vsekakor priporočam, zato sem se tudi vpisal na nadaljevalni tečaj!


Všeč mi je, da sem po izredno sprejemljivi ceni dobila zelo kvaliteten jezikovni tečaj. Učenje je potekalo sproščeno, učiteljica pa je imela tudi pri pripravi vsebin veliko posluha za nas tečajnike. Toplo priporočam!


S tečajem in časovnim terminom sem bil zelo zadovoljen. Prav tako z učiteljem Nejcem, njegovim načinom učenja in točnostjo.


Učnih ur nemščine sem se z veseljem udeleževala, saj smo se poleg napenjanja možganov tudi sprostili in pohecali. Mislim, da lahko govorim za vse, če rečem, da nam je bila učiteljica izredno všeč.


S tečajem nemščine sem bila zelo zadovoljna. Imam občutek, da sem zelo veliko odnesla, predvsem osnove jezika. Hvala.


Navdušila me je velika prilagodljivost inštruktorice, majhnost skupine in širok spekter obravnavanih tem v dobrem vzdušju. Priporočam.


S tečajem sem bil zelo zadovoljen. Tako kot pri vseh stvareh glavno vlogo odigra človeški faktor, v tem primeru učiteljica in tečajniki. Z eno besedo 'super'.


DOSTOPNO VSAKOMUR
 
- Široka vpletenost ERUDIO izobraževalnega centra v svet izobraževanja nam dovoljuje poučevanje jezikov po zelo konkurenčni ceni.
 
- Sistem NEOMEJENO LETNO IZOBRAŽEVANJE omogoča še večjo fleksibilnost in prihranek ob nakupu.
 
- Priprava gradiv poteka s poudarkom na individualnih potrebah slušateljev.
AKTUALNO IN UPORABNO
 
- Uporaba spletnega portala zagotavlja reden stik z jezikom tudi zunaj učilnice.
 
 
- Spremljanje medijev v ciljnem jeziku spodbuja pogovor o aktualnih temah in učenje živega jezika.
 
 
- Jezikovno znanje utrjujemo skozi konverzacijo, ki jo spodbujamo od prve učne ure dalje.
V RAZRED KAR OD DOMA
 
- Izbirate lahko med klasičnimi tečaji ter skupinskimi tečaji na daljavo.
 
 
- Z uporabo modernega videokonferenčnega sistema združujemo slušatelje z različnih koncev Slovenije.
 
- Online tečaji so idealni za vse, ki ste časovno oz. krajevno omejeni ali vam bolj odgovarja učenje z udobjem iz domačega naslonjača.

Enkratna priložnost! Izkoristite prednosti neomejenega letnega izobraževanja!

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

10 Avgust 2020

ERUDIO izobraževalni center
 • Študij v času korone

  Na ERUDIO Višji strokovni šoli v teh dneh zaključujemo študijsko leto. Imamo še nekaj zagovorov diplom in izpitov, za večino študentov pa so se zaslužene počitnice že začele. Skrajni čas, saj je bilo zadnjih nekaj mesecev za vse zaradi situacije... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • V počitniški premislek …

  Julij in avgust sta meseca, ko se za večino ljudi življenjski ritem vsaj malo upočasni. Dijaki in študentje za nekaj tednov odložijo učbenike in pozabijo na šolske skrbi ter si privoščijo zaslužen počitek. Preteklo šolsko leto je bilo – iz... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Konec šolskega leta in stres

  Čeprav je junij nenavadno hladen in dijakov sploh ni v šolskih klopeh, se mnogi med njimi potijo in vihajo rokave še pred zadnjimi testi in spraševanji. Zaključevanje šolskega leta je lahko za dijake (pa tudi njihove starše J) zelo stresno.... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
07:00 - 15:00
07:00 - 15:00