Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Zgrabite priložnost ter se naučite novega jezika kot popolni začetnik. V kolikor pa si želite še dodatno izpiliti svoje znanje, vam ponujamo nadaljevalni tečaj. Velika prednost znanja tujih jezikov je, kadar želite študirati po svetu ali pa so potovanja vaša strast.

ERUDIO skupina se je povezala in združila moči z dvema vodilnima podjetjema na področju jezikovnega izobraževanja. Povezali smo se z Jezikovno Akademijo in Languagesitterjem.

Zelo sem bila zadovoljna z izvedbo, samo zasnovo majhnih skupin in odličnim gradivom, ki povzema bistvene poudarke. Predvsem bi pohvalila gospo Anito, ki se je ves čas trudila, da je program prilagajala željam udeležencev, nas zasipala z zanimivimi povezavami na internetu ter na splošno s svojo pozitivnostjo skrbela za super vzdušje v skupini.


Mala skupina prijetnih sotečajnikov, kreativna in potrpežljiva predavateljica in ni več strahu spregovoriti v drugem jeziku. Sem sicer šele na začetku, ampak ko me sedaj nekdo ogovori v angleščini, ne povem le stavka: "Sorry, I don`t speak English," ampak se lahko spustim v splošni, ležerni pogovor, ki se ponavadi konča z dosti smeha. Da bo smeha (zaradi še vedno premalo znanja) čim manj, bom s tečajem nadaljevala.


Obiskoval sem tečaj španščine v zelo majhni skupini, kar me je presenetilo, saj je ta jezik na svetu celo drugi najbolj razširjen. In zelo uporaben. Predavateljica se je odlično znašla in večkrat sem imel občutek, da imam individualne ure – vse se dogaja tako intenzivno, da niti ne opaziš, da imaš tudi "sošolce". Naučili smo se veliko, kar sem preveril kar v Španiji, kjer sem se že z znanjem po dveh semestrih tečaja povsem znašel. Muchas gracias.


Tečaj je presegel moja pričakovanja, saj smo delali na naših individualnih napakah in s tem pridobili izkušnje z govorom ter samozavest. Vsaka minuta na tečaju je bila poučna in polna smeha ter znanja, zato so bile vse ure obiskovanja in vloženega denarja vredne!


S tečajem španščine sem bil zelo zadovoljen. S sošolci smo se super ujeli in tudi veliko smejali, a je bila skupina ravno prav majhna, da smo hitro napredovali. Jezik smo uporabljali tudi preko iger in se tako učili na najbolj spontan način. Vsekakor priporočam, zato sem se tudi vpisal na nadaljevalni tečaj!


Všeč mi je, da sem po izredno sprejemljivi ceni dobila zelo kvaliteten jezikovni tečaj. Učenje je potekalo sproščeno, učiteljica pa je imela tudi pri pripravi vsebin veliko posluha za nas tečajnike. Toplo priporočam!


S tečajem in časovnim terminom sem bil zelo zadovoljen. Prav tako z učiteljem Nejcem, njegovim načinom učenja in točnostjo.


Učnih ur nemščine sem se z veseljem udeleževala, saj smo se poleg napenjanja možganov tudi sprostili in pohecali. Mislim, da lahko govorim za vse, če rečem, da nam je bila učiteljica izredno všeč.


S tečajem nemščine sem bila zelo zadovoljna. Imam občutek, da sem zelo veliko odnesla, predvsem osnove jezika. Hvala.


Navdušila me je velika prilagodljivost inštruktorice, majhnost skupine in širok spekter obravnavanih tem v dobrem vzdušju. Priporočam.


S tečajem sem bil zelo zadovoljen. Tako kot pri vseh stvareh glavno vlogo odigra človeški faktor, v tem primeru učiteljica in tečajniki. Z eno besedo 'super'.


DOSTOPNO VSAKOMUR
 
- Široka vpletenost ERUDIO izobraževalnega centra v svet izobraževanja nam dovoljuje poučevanje jezikov po zelo konkurenčni ceni.
 
- Sistem NEOMEJENO LETNO IZOBRAŽEVANJE omogoča še večjo fleksibilnost in prihranek ob nakupu.
 
- Priprava gradiv poteka s poudarkom na individualnih potrebah slušateljev.
AKTUALNO IN UPORABNO
 
- Uporaba spletnega portala zagotavlja reden stik z jezikom tudi zunaj učilnice.
 
 
- Spremljanje medijev v ciljnem jeziku spodbuja pogovor o aktualnih temah in učenje živega jezika.
 
 
- Jezikovno znanje utrjujemo skozi konverzacijo, ki jo spodbujamo od prve učne ure dalje.
V RAZRED KAR OD DOMA
 
- Izbirate lahko med klasičnimi tečaji ter skupinskimi tečaji na daljavo.
 
 
- Z uporabo modernega videokonferenčnega sistema združujemo slušatelje z različnih koncev Slovenije.
 
- Online tečaji so idealni za vse, ki ste časovno oz. krajevno omejeni ali vam bolj odgovarja učenje z udobjem iz domačega naslonjača.

Enkratna priložnost! Izkoristite prednosti neomejenega letnega izobraževanja!

Erudio izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

Erudio blog

16 Junij 2024

Erudio izobraževalni center

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija