16. marca so se študentke programa Kozmetika na ERUDIO višji strokovni šoli skupaj z inštruktorico Majo odpravile na že težko pričakovano strokovno ekskurzijo na sedež podjetja Kozmetika Afrodita v Rogaško Slatino. Ob prihodu sta jih pričakali prijazni vodja prodaje Ana in Afroditina strokovna sodelavka Mojca.

Za začetek so si študentke ogledale film o nastanku podjetja Kozmetika Afrodita. Z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami že več kot 50 let navdušujejo profesionalne in končne uporabnike doma in po svetu. Afroditinih izdelkov seveda ne manjka tudi v ERUDIO kozmetičnem salonu, kjer študentke študijskega programa Kozmetika v prvem letniku opravijo približno 100 ur praktičnih vaj v okviru predmeta Kozmetična nega.

Gre za predmet, ki študentke opremi s ključnim znanjem in veščinami za kasnejše delo s strankami. Poleg strokovnega znanja pa je poudarek pri predmetu tudi na načrtovanju in organizaciji kozmetičnih storitev ter razvijanju čuta za urejenost in estetiko.

Ogledu filma je sledila predstavitev celotne profesionalne linije izdelkov, primerne za različne tipe kože in težavnosti (za ciljno nego različnih tipov kože).Sledila je praktična predstavitev nege problematične kože in načinu čiščenja le-te. Ena izmed naših študentk se je z veseljem javila za prostovoljko in v zameno dobila vrhunski tretma s kakovostnimi izdelki. Študentke so dobile še dodatno znanje in praktično izkušnjo, ki jim bo zagotovo koristila pri kasnejšem delu v kozmetičnih salonih.

Za konec so se punce odpravile še na zaslužen shopping v Afroditino trgovino, polno kozmetičnih poslastic po ugodnih cenah. Študentke so se z zvrhanimi vrečkami in polne vtisov odpravile proti domovom na različne konce Slovenije.

Ekskurzijo z največjim veseljem ponovimo!

Vas zanima več o programih ERUDIO višje strokovne šole? Pišite nam na 📧 visjasola@erudio.si ali nas pokličite na ☎️ +386(1)548-37-62