Vpišite se v magistrski študijski program Podjetništvo in mednarodno poslovanje, na ERUDIO visokošolskem središču.

Ste že razmišljali o nadaljevanju svojega izobraževanja na magistrski ravni, a še niste našli študijskega programa, katerega vsebine bi vas navdušile, hkrati pa vam študij ne bi celotnega vašega življenja postavil na glavo?

Zagotovo iščete magistrski študijski program, ki bo združil vaše strasti do podjetništva in želje po globalni poslovni perspektivi v ONLINE obliki. Vse vaše študijske obveznosti boste lahko opravljali od doma, s službene poti, praktično od kjerkoli po svetu. Študij, ki je prilagojen podjetnikom in vsem, ki boste to še postali.

Vabimo vas, da se vpišete na akreditiran in javnoveljavni ONLINE magistrski študijski program Podjetništvo in mednarodno poslovanje na ERUDIO Visokošolskem središču, kjer vam pomagamo uresničiti vaše sanje.

  1. Inovativno podjetništvo: vsebine magistrskega programa na ERUDIO so zasnovane z mislijo na inovacije in ustvarjalnost v podjetništvu. Spoznali boste napredne koncepte in metode, ki jih zahteva sodobno poslovno okolje.
  2. Mednarodna komponenta: živimo v globalnem svetu, kjer je mednarodna poslovna perspektiva ključnega pomena. Magistrski program na ERUDIO vključuje ravno specializirane predmete, ki vam bodo pomagali razviti razumevanje mednarodnih trgov, kultur in strategij.
  3. Napredno izobraževalno okolje: ERUDIO ponuja izjemno okolje za učenje, kjer se združujejo sodobna tehnologija – ERUDIO ONLINE, izkušeni predavatelji in interaktivne učne metode.
  4. NOVO – vaš individualni mentor: V magistrskem programu boste deležni individualnega mentorstva predavatelja, uspešnega podjetnika, kar vam bo omogočilo razvoj vaših poslovnih interesov in ciljev. Strokovnjak iz področja podjetništva bo z vami delil svoje izkušnje in vam pomagal oblikovati vašo karierno pot ali razviti nov poslovni model.
  5. Rezervirajte si svoj termin za svetovanje na visokasola@erudio.si.

Vpis v magistrski program na ERUDIO visokošolskem središču je zato prava odločitev za vas, ki si želite nadgraditi svoje znanje, razvijati podjetniške veščine in stopiti na pot uspešne mednarodne kariere. Hkrati pa boste pridobili naziv magister/ica podjetništva in mednarodnega poslovanja in 8. stopnjo izobrazbe po SOK (slovenskem ogrodju kvalifikacij).

Super ne?

Se vidimo na vpisu!