Verjamemo, da je odločitev za študij velik korak. Verjamemo pa tudi, da je naložba v znanje v današnjih časih ena izmed najbolj smiselnih odločitev, saj vam lahko odpre številna nova vrata. Zato vam želimo na višji šoli pomagati pri vaši odločitvi. Dodatne informacije lahko dobite na uvodnih dnevih – naslednji je v sredo, 19. 10. 2022.

Ali pa si rezervirajte svoj termin za svetovanje na https://erudio.setmore.com/.

Za vas smo dosegljivi tudi preko maila visjasola@erudio.si ali pa po ☎️ 01 500-86-81, do konca oktobra ob delavnikih med 8:00 in 18:00 uro. 

Kako vam še lahko pomagamo, da bo vaša odločitev lažja? Študij izvajamo ONLINE, s tem prihranite ogromno časa. Večino študija lahko opravite v udobju svoje sobe, kar v copatih – razen določenih obveznih vaj, ki se izvajajo na šoli ali v podjetju. Zaradi online načina ne boste niti malo prikrajšani za znanje, saj naši predavatelji preko online sistema predavajo že več let. Ni slabo, kajne? Še ena odlična lastnost našega študija – posnetke predavanj si lahko ogledate tudi za nazaj. Za študij potrebujete samo računalnik in dobro spletno povezavo. In seveda – disciplino in motivacijo za študij ter vztrajnost, da študij tudi zaključite. Verjamem, da vam bo uspelo, če se za to odločite! Mi pa vam bomo pri tem stali ob stran in poskrbeli, da bo študijski proces tekel čim bolj gladko.

Smo vam pomagali pri odločitvi in se vidimo na vpisu?