S ponosom lahko zapišemo, da smo v preteklem tednu zabeležili že 1000 vpisov na srednješolski program Predšolska vzgoja. Ob tej priložnosti smo v imenu ERUDIO skupine tisoči vpisani udeleženki, Kristini Virant, poklonili simbolično darilo, ki se ga je zelo razveselila.

Kristino smo vprašali, kaj jo je prepričalo, da je izbrala ERUDIO srednjo šolo in katere cilje zasleduje.

»Za vas sem izvedela od sodelavke, ki je pri vas opravila izobraževanje, kasneje pa sem se pozanimala še na vaši spletni strani, s pomočjo katere sem dobila vse pomembne informacije. Posebno vlogo pri moji odločitvi sta imeli vaša prijaznost in ažurnost, saj so bile informacije, ki sem jih prejela, res koristne. Energija zaposlenih, prijaznost in dostopnost so me prepričale, da sem brez pomisleka sprejela odločitev, da se vpišem na izobraževanje. Posebej mi je ustrezalo izobraževanje on-line, saj poleg obveznosti, ki jih imam, svoj čas zahtevata dva otroka. Torej to, da si predavanja prilagodim svojemu času, je odtehtalo največ. 

Z predšolsko vzgojo sem se srečala, ko sem lani sprejela zaposlitev spremljevalke gibalno oviranemu otroku v vrtcu. Poleg tega, da sem mamica dvema sončkoma, sem izredno vzljubila delo, ki je povezano z otroki in njihovo vzgojo. Že od nekdaj pa mi je bilo v veliko veselje druženje z otroki, saj sem se prav od njih veliko naučila.

Po zaključenem tečaju bi se želela zaposliti kot pomočnica vzgojiteljice v vrtcu, mogoče pa nadaljujem s študijem in nekoč postanem celo vzgojiteljica.« (Kristina Virant)

Se tudi vi spogledujete z mislijo o nadaljevanju izobraževanja?

Preverite, kaj vse vam ponujamo na ERUDIO – https://www.erudio.si/