Na ERUDIO smo ponosni, da lahko ponudimo širok nabor 12 različnih višješolskih programov, ki pokrivajo različna področja in odpirajo vrata do številnih zanimivih kariernih možnosti. V tokratnem blogu vam bomo predstavili vse programe, skupaj s prednostmi in možnostmi zaposlitve po končanem izobraževanju:

Velnes: Program se osredotoča na zdravje, dobro počutje in celostno nego telesa. Po končanem izobraževanju boste usposobljeni za delo v wellness centrih, spa centrih, fitnes studiih ali kot osebni trener.

Informatika: Program vas bo pripravil na delo v svetu informacijske tehnologije. Po končanem izobraževanju boste imeli priložnosti za zaposlitev kot programer, spletni razvijalec, sistemski administrator ali analitik podatkov.

Medijska produkcija: Ta program vam bo omogočil razumevanje procesov medijske produkcije, vključno s televizijo, radiem, filmom in digitalnimi mediji. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot producent, režiser, snemalec ali urednik medijskih vsebin.

Gostinstvo in turizem: Program gostinstva in turizma je namenjen tistim, ki želijo delati v gostinstvu, hotelirstvu, turističnih agencijah ali vodenju dogodkov. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot vodja restavracije, hotelski administrator, turistični vodnik ali organizator dogodkov.

Kozmetika: Če vas zanima lepota, nega kože in ličenje, je program kozmetike prava izbira za vas. Po končanem izobraževanju boste usposobljeni za delo v kozmetičnih salonih, wellness centrih ali celo kot samostojni kozmetičar.

Ekonomist / računovodja: Program vas bo opremil s pomembnimi finančnimi in računovodskimi znanji. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot finančni analitik, računovodja, kontrolor stroškov ali poslovni svetovalec.

Strojništvo: Ta program je namenjen tistim, ki jih zanima oblikovanje, razvoj in vzdrževanje strojev. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot strojni inženir, projektant, vzdrževalec strojev ali tehnolog v proizvodnji.

Logistično inženirstvo: Program se osredotoča na učinkovito upravljanje dobavnih verig in transportnih sistemov. Po končanem izobraževanju boste imeli priložnosti za zaposlitev kot logistični manager, nabavni analitik, transportni koordinator ali skladiščni vodja.

Gradbeništvo: Če vas zanima gradnja in oblikovanje prostora, je program gradbeništva prava izbira. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot gradbeni inženir, projektant, vodja gradbišča ali nadzornik gradnje.

Mehatronika: Program mehatronike združuje mehanske, elektronske in računalniške sisteme. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot mehatronski inženir, avtomatik, tehnik vzdrževanja ali razvojni inženir.

Organizator socialne mreže: Študij na programu Organizator socialne mreže je primeren za vse, ki ste radi v stiku z ljudmi in vam ni vseeno za sočloveka, za njegove stiske in težave. Študij vam bo omogočil delo na področjih, ki omogočajo boljšo kakovost življenja posameznikov ali skupin in njihovo vključevanje v ustrezne socialne mreže ali ustanove.

Varstvo okolja in komunala: Program se ukvarja z upravljanjem in ohranjanjem okolja ter komunalnimi storitvami. Po končanem izobraževanju se lahko zaposlite kot okoljevarstvenik, komunalni inšpektor, vodja odpadkov ali energetski svetovalec.

Vsak od naših programov je zasnovan tako, da vam omogoča pridobivanje praktičnih veščin in teoretičnega znanja na svojem področju. S tem boste pridobili konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Naše uspešne inženirje, ekonomiste, oblikovalce, managerje in druge strokovnjake pogosto zaposlujejo ugledna podjetja na svojih področjih.

Ne glede na to, ali želite raziskovati svet informatike, ustvarjati medijske vsebine ali prispevati k trajnostnemu razvoju, imate pri nas priložnost, da se vpišete v program, ki vam najbolj ustreza in vas popelje na pot uspeha v vašem izbranem poklicu.

Izpolnite informativno prijavo in se še danes dogovorite za individualni posvet z našimi vedno prijaznimi referentkami: https://erudio.setmore.com/