Ponedeljek, 11. 7.  2022. Dan, ki smo ga vsi na ERUDIO nestrpno čakali – dijaki, njihovi starši, profesorski zbor in gospa ravnateljica. Objavljeni so bili namreč rezultati spomladanskega roka splošne mature.

Splošno maturo je na ERUDIO zasebni gimnaziji opravljalo 127 kandidatov, od tega 26 naših rednih dijakov. Izjemno veseli, ponosni in presrečni smo bili, ko smo pregledali rezultate letošnje mature. Naši dijaki so se izvrstno odrezali, zato je bilo razlogov za slavje več kot dovolj. Za dijake in njihove starše smo pripravili manjšo pogostitev, da smo lahko skupaj nazdravili koncu srednješolskega izobraževanja.

Vsem, ki ste uspešno opravili splošno maturo, iskreno čestitamo in vam želimo vse dobro na vaši nadaljnji poti izobraževanja! Veseli in ponosno smo, da ste dijaki z nami delili vesele, žalostne, napete, motivacijske, srčne zgodbe, ki jih piše življenje. Kako svoje izobraževanje vidijo naši maturanti?

»To so bila moja najlepša leta življenja. Hvala profesorjem in ravnateljici, hvala ERUDIO, da sem lahko sproščeno in polno živela svojo mladost.« Špela, maturantka.

»ERUDIO gimnaziji sem se pridružil šele v 4. letniku. Ali kaj obžalujem? Ja, da nisem sem prišel že prej. Vesel sem, da sem z lepim uspehom končal srednješolsko izobraževanje.« Anej, maturant.

Vsem, ki v tem roku ni uspelo v celoti opraviti splošne mature, pa želimo uspešno pripravo na maturitetne izpite. Močno držimo pesti za vas in vemo, da bomo lahko 16. septembra nazdravljali tudi mi!