V ERUDIO smo vedno v koraku s časom in najnovejši trendi na področju izobraževanja ponujajo sodobne načine za pridobitev izobrazbe. Eden takih trendov je online šolanje, ki ga v ERUDIO IC že dolgo prakticiramo na določenih programih, sedaj pa bomo online izobraževanje ponudili tudi na ostalih srednješolskih programih.

Menimo, da je izobrazba v življenju zelo pomembna, v času, ko je časa vse manj, pa je zelo pomembno, da najdemo načine, kako čas najti. Rešitev vidimo v online izobraževanju oziroma IZOBRAŽEVANJU BREZ PREDAVALNIC. Sedaj se lahko izobražujete kadarkoli in kjerkoli. Glavne prednosti naših programov so predvsem sodobni pristopi k učenju, zanimive vsebine in prilagodljivost.

Klasično izobraževanje, kot smo ga poznali do sedaj, se počasi poslavlja in v ospredje prihajajo novi sodobni pristopi k izobraževanju. Veliko je prednosti e-izobraževanja, ena najbolj pomembnih pa je, da lahko pridobite nova znanja in višjo stopnjo izobrazbe, ne da bi zaradi časovnih omejitev, ki jih pozna klasično izobraževanje, trpela vaša kariera ali vaše družinsko življenje. Večina naših udeležencev se odloča za tovrstno šolanje prav zaradi časovne in prostorske fleksibilnosti, ki ju omogoča takšen način izobraževanja.

V ERUDIO ponujamo online izobraževanje za naslednje srednješolske programe:

☑️Ekonomski tehnik (PT 1-letni)

☑️Ekonomski tehnik (PTI 2-letni)

☑️Ekonomski tehnik (SSI 4-letni)

☑️Predšolska vzgoja (SSI 4-letni)

☑️Predšolska vzgoja (PT 1-letni)

☑️Administrator (SPI 3-letni)

☑️Trgovec (SPI 3-letni)

☑️Maturitetni tečaj (1-letni)

Več o programih si lahko prebereš tukaj 👉 https://www.erudio.si/slovenscina/srednja-sola/erudio-srednja-sola

Z vpisi začnemo septembra, s predavanji štartamo oktobra.