Make-up, večna dilema novoletnih praznovanj.

Bliža se konec leta in z njim številne zabave, poslovne ali zasebne, na katerih želimo biti urejeni še bolj kot sicer. Ko izberemo obleko, pomislimo tudi na ustrezen make-up. Da vam odvzamemo vsaj nekaj skrbi, smo vam pripravili nasvete, ki naj vam bodo inspiracija in pomoč pri izbiri make-up-a. 

Podlaga

Najpomembnejša je lepa in negovana koža. Zato poskrbite, da si nekaj dni pred zabavo naredite nežen piling obraza.

karin1

Za bolj dramatičen videz make-up-a moramo pozorno izbrati ustrezno podlago. Zato si lahko mirne vesti omislimo “contouring” način nanašanja podlage. To pomeni, da na določene dele obraza nanesemo svetlo podlago, spet na druge pa temno. Tako dodatno poudarimo dele obraza, ki jih želimo izpostaviti, in obratno – zožimo, kar želimo, da je malce bolj skrito.

Make-up novoletni 1

Tako lahko na primer poudarimo lične kosti, skrijemo podočnjake, zožimo nosek, dvignemo obrvi in povečamo oči.

Kot je razvidno s fotografij, podlago nežno zabrišemo in jo “fiksiramo” s pudrom v prahu.

Senčila za oči

Na veke nanesemo sence svetlejšega in svetlikajočega se odtenka, pod obrvno kostjo pa senčimo z zemeljskimi barvami. Mi smo uporabili senčenje s temnorjavimi odtenki.Make-up novoletni 2

Linijo nad zgornjimi trepalnicami močno poudarimo s temnim črtalom za oči (eyelinerjem) in nanesemo maskaro. Usta poudarimo z rdečilom za ustnice (šminko) v rožnati, marelični barvi.Novoletni Make-up

Umetne trepalnice in rdečilo za ustnice

Za bolj dramatičen videz dodajte umetne trepalnice. Z nežnim nanosom rdečila za ustnice (šminke) v rdečem odtenku in z umetnimi trepalnicami lahko popolnoma spremenite izgled make up-a. 

1-9

Novoletni make-up: ERUDIO Beauty in Karin Škufca.

Uspešno ustvarjanje in obilo uspehov in zabave vam želi

ERUDIO Beauty & KARIN ŠKUFCA <3