V današnjem svetu je naša zunanja podoba čedalje bolj pomembna. Ličenje je tako rekoč sestavni del bontona urejene ženske. Naloga makeup umetnika/artista je, da svoje znanje združi z željami posameznice ter z ličili poudari njeno naravno lepoto. Ker pa se makeup od priložnosti do priložnosti razlikuje, smo v Erudio Beauty pripravljeni na vsako priložnost. Hkrati pa se vedno prilagodimo željam stranke, da končni izdelek tudi samozavestno nosi.

MATURANTSKI PLES: USKLAJENOST OBLEKE IN MAKEUPA

Ob pripravi na maturantski ples se po navadi največ časa nameni izbiri obleke, v kateri boste blestele, čevljev in razmišljanju o najprimernejši pričeski. Piko na i pa na ta svečan večer predstavlja profesionalno izveden, zapeljiv in obstojen makeup. Privoščite si maturantsko ličenje za ta poseben dan, da boste žarele in izstopale iz množice prav ve. Vaš makeup naj se ujema s celotno podobo in vašim osebnim stilom ter željami. S pravim makeupom boste poskrbele, da se boste počutile lepe, posebne in da vam bo ta dan ostal v najlepšem spominu za vse življenje.

NI PRAVIL!

V svetu makeupa ni pravil. Obstajajo pa določene smernice, ki se jih velikokrat držimo. Z njimi namreč dosežemo tisti posebni učinek, ki bo poskrbel, da boste izstopale. Pri maturantskem ličenju gre za močnejši in obstojnejši makeup. Upoštevati je namreč potrebno, da se dogodek po navadi odvija v poznih popoldanskih urah in se podaljša tudi v večer. Temu primerna je osvetlitev, ki zahteva močnejši makeup. Tak, ki bo kljub zadimljeni svetlobi viden. Kljub temu se vedno z maturantko posvetujemo o njenih željah in navadah, saj se ne počuti vsaka najboljše z veliko ličili na obrazu. Ravno iz teh razlogov se običajno odločimo poudariti eno izmed obraznih potez, ki nam je všeč in bi jo še posebej radi izpostavili. Tako se držimo vodila, da če poudarimo oči, ustnice ohranimo v bolj nežnih naravnih tonih in obratno. Tako lahko z vsako posameznico najdemo nje primeren makeup, v katerem se bo dobro počutila in ga ponosno nosila cel večer.

DOBRA IZBIRA MAKEUP ARTISTA = SKRB MANJ NA VAŠ POMEMBEN DAN 😉

Ker je sezona maturantskih plesov že v polnem teku, vam svetujemo, da se čim prej dogovorite za svoj termin pri izbranem makeup artistu in si s tem zagotovite eno skrb manj na vaš poseben dan.

Pri ustvarjanju lastnega makeupa so vam lahko v pomoč tudi navodila, ki smo jih pripravili na ERUDIO blogu.

pripravila: Aja Jesih, ERUDIO BEAUTY