Fino je, ko se študij in delo dopolnjujeta.
PO KREATIVNI POTI DO PRAKTIČNEGA ZNANJA
Na Visoki poslovni šoli ERUDIO in Visoki šoli za trajnostni turizem ERUDIO želimo študentom zagotoviti čim lepša izhodišča za prehod na trg dela. Zato vas vabimo, da se nam pridružite pri projektu v okviru razpisa Po kreativni poti do praktičnega znanja, ki je namenjen uvajanju študentov v svet kreativnih poslovnih rešitev.
PLAČILO PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA
Šestim študentom nudimo možnost, da sodelujete pri plačanem praktičnem usposabljanju. Pod vodstvom  mentoric dr. Gabrijele Fužir Bauer in v sodelovanju s Kulturnim domom France Bernik v Domžalah boste izbrani študenti izdelali strategijo, kako povečati prepoznavnost in digitalno vrednost kulturne dediščine slamnikarstva! Se sliši prezahtevno? Brez skrbi, na voljo vam bosta tudi dva “hišna mentorja”, ki ju že poznate: dr. Matjaž Škabar in dr. Natalija Majsova.
Si študent Visoke poslovne šole ERUDIO ali Visoke šole za trajnostni turizem ERUDIO in te zadeva zanima? Pokliči nas na 01/515 2773 ali pošlji prijavo na referat@erudio.si. Pohiti, saj je število mest omejeno. Prijave zbiramo do 20. marca 2017.
Dr. Natalija Majsova, kulturologinja, raziskovalka VPŠ ERUDIO.