Vas zanima, kaj vse lahko počnete z znanjem s področij turizma, gostinstva in velnesa – panog, ki sodijo med najhitreje razvijajoče se v svetovnem merilu?

Vabimo vas na ERUDIO doživetje na Eko resortu pod Veliko planino, namenjeno vsem, ki vas zanimajo turizem, gostinstvo in velnes in ki razmišljate o nadaljevanju študija. Doživetje priporočamo posameznikom, družinam in skupinam prijateljev.

velika-planina-945x951

prijavi-se
Spoznajte, k čemu stremimo, kako delujemo in kaj lahko dosežete skupaj z nami!

Pridružite se nam 25. 9. 2016 ob 12.00 uri na Eko resortu Velika planina, kjer bomo spoznali, kako lahko v enem projektu združimo kulinarično, športno, kulturno in turistično doživetje.

Poleg ogleda Eko resorta vam bomo predstavili ERUDIO študijske programe: Gostinstvo in turizem, Velnes (višješolska programa)  ter Dediščinski in kulinarični turizem (visokošolski strokovni program).
Imeli boste enkratno priložnost, da ob nedeljskem kosilu spoznate delovanje šole in možnosti, ki jih ponujajo navedeni programi. Po kosilu in predstavitvi študijskih programov vas vabimo, da se nam pridružite na prvem letošnjem spoznavnem dogodku: interaktivni delavnici “Za prebijanje osebnega, strokovnega (in naravnega) ledu,” v katero nas bo popeljala mentorica Gledališča Zatiranih, Metka Bahlen Okoli.

Pridite, veselo in aktivno bo! Doživetje zagotavljamo v vsakem vremenu!

prijavi-se

Prijavite se lahko do 20. 9. 2016! Pohitite, število mest je omejeno!

KORISTNE INFORMACIJE:

Datum dogodka: 25. 9. 2016

Zbirno mesto: Eko resort Velika planina, Godič 45, 1242 Velika planina (Oglejte si zemljevid).

Program:

12.00: Uvodni nagovor Matjaža Zormana, vodje Eko resorta Velika planina, in Dimitrija Mikliča, direktorja ERUDIO poslovne skupine.

12.30-13.00: ERUDIO nedeljsko kosilo – juha, žganci, kislo mleko in zavitek (“štrudelj”).

13.00-13.30: Predstavitev ERUDIO programov Gostinstvo in turizem, Dediščinski in kulinarični turizem, Velnes.

13.45-16.30: Spoznajmo se prek interaktivne delavnice Gledališča zatiranih.

17.00: Odhod domov.prijavi-se