Predavanje Mika L. Murphyja

Povprečni uporabnik spleta uporablja pet družbenih omrežij in na njih v poprečju preživi 1 uro in 40 min dnevno. Mala in velika podjetja v ZDA in drugih državah zahodnega sveta se že lep čas zavedajo pomembnosti tega dejstva in družbena omrežja s pridom uporabljajo za marketing, razvoj ugleda in povečanje dobičkonosnosti podjetja.

Ker želimo tudi vam omogočiti obvladovanje online prostora, razmišljamo, da bi v oktobru v sodelovanju z uspešnim ameriškim podjetnikom Mikom L. Murphyjem za vas pripravili delavnico na to temo. Na delavnici se boste poglobljeno seznanili s poslovno uporabo in uporabnostjo Facebooka, ki je trenutno največje in najpogosteje rabljeno družbeno omrežje. Če želite spodbuditi prepoznavnost vaše znamke in s tem povečati kredibilnost vaših produktov/storitev in, nenazadnje, povečati prodajo, berite dalje.

Zavedamo se, da je ob poplavi družbenih omrežij in možnostih, ki jih ponujajo za podjetja, težko ugotoviti, katera pot je najboljša za vas in vaše podjetje. Z delavnico vam želimo prihraniti čas in stres, ki bi ga bili deležni ob ugotavljanju strategije, ki bi bila za vas najustreznejša.

Ob zadostnem številu prijavljenih bomo v sodelovanju z Mikom L. Murphyjem v oktobru pripravili dvodnevno delavnico, ki bo poglobljeno predstavila, kako izkoristiti neskončne možnosti Facebooka za razvoj, širjenje in grajenje zaupanja v vaše podjetje. Posvetili se bomo pomembnosti razumevanja in načrtovanja strategije za uporabo družbenih omrežij, tako da boste oglaševali prave stvari pravim ljudem na pravi način. S pomočjo strokovnjakov z omenjenih področij boste razvili natančen načrt, ki vam bo omogočil, da razširite bazo sledilcev in povečate domet in dobičkonosnost vašega podjetja.

Naučili se boste:

* + in – uporabe vseh pomembnejših družbenih omrežij;

* kako razviti jasno strategijo za razširitev baze sledilcev na Facebooku;

* kako povečati svoje poslovne prihodke s pravim oglaševanjem sledilcem na Facebooku.

Znanje bo predajal uspešen ameriški podjetnik Mike L. Murphy, ki trenutno živi v Sloveniji. O njem ste lahko besedo ali dve zasledili že v katerem od prispevkov v oddajah 24ur (Pop TV) in Svet (Kanal A), kjer je kot strokovnjak iz sveta filma delil male skrivnosti za velikimi filmi. V preteklosti je bil režiser in animator svetovno znanih filmskih franšiz, kot so Harry Potter, Gospodar prstanov, IronMan, Prehitri in predrzni in mnogih drugih. Svoje znanje o ustvarjanju in promociji uspešnih filmov je kasneje prenesel v razvoj lastnega uspešnega podjetja. To mu je omogočilo finančno in, predvsem, lokacijsko svobodo, tako da se je lahko preselil v našo, po njegovih besedah magično, Slovenijo k ženi (Slovenki) Nastji.

Trenutno vodi dve uspešni online znamki, ki ju je ustvaril v preteklih šestih letih. S svojo slovensko ekipo v veliki večini posluje in svetuje strankam v ZDA, kjer je uporaba družbenih omrežij v poslovne namene široko razširjena in uveljavljena. Pripravlja se, da bo s svetom delil že tretjo znamko, Visionary Planner. Ta uporabnikom, malim in velikim podjetjem, pomaga korak za korakom izgraditi prepoznavno, uspešno in dobičkonosno online prezenco. Na delavnici boste lahko tudi sami preizkusili del izobraževanja, ki ga Mike nudi ameriškim strankam.

Kot brezplačen bonus je za bralce naših novičk pripravil kopijo svojega vodiča po načrtovanju aktivnosti na družbenih omrežjih (Social Clarity Map), ki razkriva male poslovne skrivnosti družbenih omrežij.

 

PRIJAVI SE!