Oktober je za ERUDIO visokošolsko središče tradicionalno čas zaključkov in začetkov. Končalo se je zahtevno in razburkano študijsko leto, začenja se novo. Kako nam je šlo? In kaj prinaša leto 2021/2022?

Ponosni smo, da so naši študenti odgovorno izkoristili koronsko leto za študij in pisanje diplomskih del. V študijskem letu je kar 23 študentov Podjetništva in mednarodnega poslovanja z diplomo pridobilo naziv diplomirani ekonomist, šest študentov Trajnostnega turizma pa naziv diplomirani organizator trajnostnega turizma. Veseli nas tudi, da se čedalje več naših diplomantov odloča tudi za vpis v naš magistrski program Podjetništva in mednarodnega poslovanja: letos se je za začetek magistrskega študija na ERUDIO visokošolskega središča odločilo kar 15 podjetnih študentov, naravnanih na uspeh. 

V študijsko leto 2021/2022 stopamo z radovednostjo in novostmi

Prva novost je prenovljen program Trajnostni turizem, ki se po novem ne deli več na smeri, ampak vsem študentom omogoča pridobitev kompetenc s področij dediščinskega in kulinaričnega turizma in ter turizma v naravi. Veselimo se nove generacije brucev, ki je najštevilčnejša v zadnjih petih letih. Vaše zaupanje izjemno cenimo in upamo, da se po koncu študija odločite tudi za nadaljevanje le-tega na ERUDIO Visokošolskem središču.

Druga novost, s katero stopamo v leto 2021/2022, pa je magistrski študijski program Poslovanje in trajnostni turizem, razvit posebej za potrebe organizatorjev trajnostnega turizma s podjetniško žilico. 

Tretja dobra novica, ki bo, upamo, razveselila vse naše študente, pa je okrepitev programa študijskih izmenjav ERASMUS+. Prizadevamo si za to, da bi ERASMUS+ izmenjave postale integralni del študijske izkušnje na ERUDIO VS; vse študente in predavatelje zato vabimo k aktivnemu spremljanju odprtih razpisov na naši spletni strani.