Karierne priložnosti: Diplomanti gerokineziologije lahko najdejo zaposlitev v različnih okoljih, vključno z bolnišnicami, rehabilitacijskimi klinikami, objekti za športno vadbo in raziskovalnimi laboratoriji. Prav tako lahko sodelujejo s športniki, bolniki in drugimi posamezniki, da bi jim pomagali izboljšati njihovo telesno funkcijo, okrevati po poškodbi ali doseči druge zdravstvene in telesne cilje.

Pomagajte drugim: Gerokineziologi imajo pomembno vlogo pri pomoči ljudem pri izboljšanju njihove fizične funkcije in splošnega zdravja. Delajo z ljudmi vseh starosti in sposobnosti, vključno s športniki, bolniki in invalidi.

Preprečevanje poškodb: Gerokineziologi lahko pomagajo pri preprečevanju poškodb z izobraževanjem, usmerjanjem in nasveti o tem, kako se izogniti poškodbam ter kako izboljšati telesno funkcijo in splošno zdravje.

Interdisciplinarno področje: Gerokineziologija je interdisciplinarno področje, ki se opira na znanje iz različnih drugih področij, kot so biomehanika, fiziologija, psihologija in fizikalna terapija.

Napredek v tehnologiji in raziskavah: Ko tehnologija in raziskave na področju gerokineziologije napredujejo, bodo možnosti gerokineziologov, da vplivajo na zdravje in dobro počutje drugih, še naprej rasle.

Z vpisom v prvo generacijo študentov Geroineziologije vam ERUDIO podarja kar 300€ popusta. Več informacij o programu si lahko prebereš na spletni strani ali se nam pridružiš na informativnih dnevih, ki bodo 17. in 18. februarja.

Ne odlašaj in se prijavi na informativni dan preko obrazca TUKAJ.

Se vidimo!