Ker svet postaja vse bolj konkurenčen, sta strokovno znanje in dobra ter trdna izobrazba ključnega pomena za osebno in poklicno rast. In ker ima izbira pravega študija neposreden vpliv na vašo prihodnost, vam ERUDIO Višja strokovna šola ponuja kar 12 različnih in praktično usmerjenih programov. Izvajamo izredni študij, ki je prilagojen zaposlenim in je oblikovan modularno. Predavanja potekajo dvakrat na teden, pri tem pa lahko vsa predavanja spremljate online z možnostjo ogleda za nazaj. V nadaljevanju vam predstavljamo 4 ključne prednosti višješolskega izobraževanja.

1. Izboljšane karierne priložnosti:

Ena glavnih prednosti pridobitve višješolske diplome je razširjen nabor kariernih priložnosti, ki so vam na voljo. Številni poklici in panoge zahtevajo minimalno stopnjo izobrazbe za začetna delovna mesta, višješolska diploma pa lahko služi kot odskočna deska do zaposlitev  na višji ravni, saj dokazuje ne samo vašo predanost ampak tudi strokovno znanje in predanost svojemu področju, zaradi česar ste konkurenčen kandidat za odprta delovna mesta.

2. Specializirano znanje in razvoj spretnosti:

Višješolski dodiplomski programi, ki jih ponuja ERUDIO Višja strokovna šola, zagotavljajo obsežen kurikulum, ki se osredotoča na razvoj specializiranega znanja in spretnosti, ki so pomembne za vaše izbrano strokovno področje. S kombinacijo teoretičnega učenja in praktičnih izkušenj pridobite poglobljeno strokovno znanje na področjih, ki se neposredno nanašajo na vašo želeno karierno pot. V času študija je namreč potrebno opraviti tudi praktično izobraževanje v obsegu 400 ur (tj. 10 tednov) za en letnik izobraževanja. To specializirano znanje, ki ga pridobite na delovnem mestu v izbranem podjetju,  vam lahko zagotovi konkurenčno prednost na trgu dela in vam omogoči, da blestite v izbranem poklicu. Lahko pa se odločite tudi za študijsko izmenjavo v okviru Erasmus+ in praktično izobraževanje opravite v tujini – nepozabna izkušnja! 🙂 

3. Osebna rast in intelektualni razvoj:

Višješolsko izobraževanje ni le pridobivanje tehničnih veščin, ampak  je tudi transformativna izkušnja, ki spodbuja osebno rast in intelektualni razvoj. Z ukvarjanjem z različnimi predmeti, izvajanjem raziskav in sodelovanjem z vrstniki in predavatelji si širite svoja obzorja in razvijate kritično mišljenje, hitreje rešujete probleme in pridobivate komunikacijske veščine. Ta celostni razvoj ne samo izboljša vašo akademsko pot, ampak vas tudi pripravi na samozavestno soočanje z izzivi v resničnem svetu.

4. Omrežne možnosti:

Obiskovanje dodiplomskega programa ponuja veliko priložnosti za izgradnjo dragocene mreže vrstnikov, profesorjev in strokovnjakov iz industrije. Mreženje je pomemben vidik poklicnega uspeha, saj odpira vrata mentorstvu, pripravništvu, priložnostim za zaposlitev in sodelovanju. Višja strokovna šola Erudio ponuja podporno in vključujočo skupnost, kjer se lahko povežete s podobno mislečimi posamezniki, sklenete vseživljenjska prijateljstva in vzpostavite poklicne odnose, ki lahko dolgoročno koristijo vaši karieri.Izbira dodiplomskega študija in pridobitev diplome na visoki ravni je odločitev, ki lahko oblikuje vašo prihodnost na številne načine. Ne glede na to, ali želite napredovati v karieri, pridobiti specializirano znanje, spodbujati osebno rast, razširiti svojo poklicno mrežo ali povečati svoj potencial zaslužka, ERUDIO Višja strokovna šola ponuja ugodno okolje za dosego teh ciljev. Vlagajte v svoje izobraževanje in poželi boste nagrade na svoji osebni in poklicni poti.

Kako se prijavim?

Prijave za vpis v drugem prijavnem roku zbira Višješolska prijavna služba od 25. 8. do 31. 8. 2023

Vpisi nato potekajo septembra 2023 direktno na sedežu šole, pri tem pa potrebujete:

  • osebni dokument,
  • original zaključnega srednješolskega spričevala in obvestilo o uspehu na maturi,
  • davčno številko,
  • fotografijo,
  • ter poročni list oz. odločbo v primeru, da ste spremenili ime ali priimek

Še vedno kolebate? Rezervirajte si svoj termin za svetovanje v živo ali pa nam pošljite mail na visjasola@erudio.si in dogovorili se bomo za online svetovanje! 🙂