Ste se na svoji karierni poti kdaj počutili kot ujeti? Ste se kdaj zalotili pri sanjarjenju, kako bi bilo lahko vse drugače, če bi sledili svojim prvotnim poklicnim željam ali pa so se vaše karierne želje povsem spremenile? Če se sprašujete, ali bi lahko dosegli več, če bi imeli dodatna znanja in veščine, potem berite dalje.

Izobraževanje vam lahko prinese številne koristi, ne glede na vašo starost

Morda vas pri ideji nadaljevanja formalnega izobraževanja skrbi to, da ste prestari za študij ali da nimate dovolj časa in energije. Na ERUDIO izobraževalnem centru vam zagotavljamo, da nikoli ni prepozno za učenje. Čeprav se sliši kot floskula, primeri naših študentov govorijo sami zase. Številni se za pridobivanje želenih formalnih kompetenc odločijo ravno v svojih 30-ih, 40-ih in celo 50-ih letih.

Premagajte izzive in dosežite svoje cilje

Karierno napredovanje: Si želite delovnega mesta z boljšimi pogoji, višjo plačo in večjo stopnjo odgovornosti? Dodatna formalna izobrazba vam lahko pomaga pridobiti vsa znanja in spretnosti, ki jih potrebujete za napredovanje.
Odpiranje novih možnosti: Razmišljate o spremembi – kariere ali o odprtju lastnega podjetja? S pomočjo pridobitve želene formalne izobrazbe si lahko odprete vrata do potrebnega znanja in samozavesti za uresničitev vaših ambicij.
Izboljšanje svojih spretnosti: V današnjem hitro spreminjajočem svetu je izrazitega pomena, da ostanemo na tekočem z najnovejšimi trendi in tehnologijami – izobraževanje vam pri tem lahko pomaga, da se priučimo novih spretnosti in ostanemo konkurenčni na delu, ki ga želimo opravljati.
Osebna rast: Izobraževanje ne predstavlja le možnosti pridobivanja novega znanja in spretnosti, temveč je tudi odlična priložnost za osebno rast in razvoj. S pomočjo izobraževanja boste spoznali boste nove ljudi, ki imajo podobno mišljenje, izboljšali nabor svojih mehkih veščin in razširili svoja obzorja.

Na ERUDIO izobraževalnem centru ponujamo izjemno raznolikost javnoveljavnih programov, ki ustrezajo najrazličnejšim potrebam in ciljem. Od programa do programa se razlikuje tudi način študija. Medtem ko je program na zasebni in mednarodni gimnaziji klasični, kar pomeni, da udeleženci predavanja obiskujejo na lokaciji, lahko na višješolskih in visokošolskih študijskih programih ter na nekaterih srednješolskih programih kandidati vse obveznosti, povezane z izobraževanjem, opravijo kar prek spleta.

Izobraževalni programi na ERUDIO:

štiriletni gimnazijski program,
strokovni in splošni srednješolski programi,
mednarodni srednješolski program,
dvoletno poklicno izobraževanje na višjih šolah in
triletni dodiplomski programi in magistrski dvoletni podiplomski program.

Kako je z usklajevanjem študijskih obveznosti z zasebnim življenjem?

Na ERUDIO vse svoje napore vlagamo v olajšanje žongliranja med službenimi, družinskimi in morebitnimi ostalimi življenjskimi obveznostmi. Prilagodimo se vsakemu posamezniku posebej ter tako stremimo k izvajanju visoko kvalitetnega izobraževanja, kar potrjujejo tudi vrhunski in kategorizirani športniki, ki so se s pomočjo visoke stopnje prilagodljivosti uspešno izobraževali in trenirali hkrati.

V prihodnosti me zanima delo v gostinstvu in turizmu, kot tudi delo trenerja, zato je širok spekter različnih praktičnih znanj, ki jih dobim pri študiju na ERUDIO višji strokovni šoli, zame zelo pomemben.

Rok Tršan, biatlonec

Naši študentje in dijaki niso samo naše stranke, so mnogo več kot to – so naši partnerji, tako kot smo mi njihovi. Od drugih podobnih institucij se razlikujemo po naših visoko motiviranih predavateljih, ki niso zgolj šolniki, ampak uspešni posamezniki na svojem področju, in po individualnem pristopu, ki udeležencem naših izobraževalnih programov omogoča doseči oseben in profesionalen uspeh. Tej viziji izobraževanja sledimo že tretje desetletje zapored.

Ne zamudite popusta za zgodnje prijave

Vpisi za leto 2024/2025 že potekajo, zato vam predlagamo, da si z zgodnjo prijavo še danes zagotovite svoje mesto na izbranem izobraževalnem programu ter si na ta način obenem še znižate šolnino prvega letnika. V primeru, da se zanimate za višješolske ali visokošolske študijske programe, za vas organiziramo tudi mesečne informativne dneve, kjer odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Termine, na katere je potrebna prijava, si lahko ogledate na tej povezavi.


Zakaj izbrati ERUDIO?

• Široka paleta aktualnih in sodobnih izobraževalnih programov, prilagojenih vašim potrebam.
• Izkušeni in strokovni predavatelji.
• Individualni pristop in nenehna podpora osebja.
• Prilagodljiv urnik izobraževanja.
• Možnost študija na daljavo.

Ne bojte se izziva – pridobljeno znanje, ki ga pridobite tekom izobraževanja, vzemite kot naložbo v svojo prihodnost. Vložite vase in obiščite našo spletno stran https://www.erudio.si/ ter se prijavite na individualni pogovor z našimi referentkami.