Ob bližajočih se informativnih dnevih na ERUDIO zasebni gimnaziji smo poiskali naše uspešne dijake in jih vprašali, kako jih je pot pripeljala k nam. Moramo priznati, da je bil izbor mladih talentov težak, a danes v ospredje postavljamo tenisača; Mašo Viriant in Matica Križnika.

Maša, Matic, kdo vama je priporočil našo gimnazijo?

Maša: Predvsem starejši profesionalni športniki, ki so danes tudi uspešni poslovneži.

Matic: Prijatelji iz teniškega kluba, saj je ERUDIO gimnazija znana kot športnikom prijazna šola.

Kaj vama je pri nas najbolj všeč?

Maša: Možnost opravljanja letnika po delnih ali celoletnih izpitih. Za izpit se lahko dogovoriš kadarkoli, saj so profesorji zelo razumevajoči in prilagodljivi, predvsem pripravljeni pomagati.

Matic: Predvsem dinamika in organizacija dela; vse načrtovane obveznosti spremlja razrednik in poskrbi, da opravljanje izpitov teče nemoteno.

Kako je gimnazijo opravljati po predmetnih izpitih?

Maša: Gimnazija po predmetnih izpitih ni tako zapletena, kot se sliši. Pomembno je, da imaš motivacijo in jasen cilj ter da se pozanimaš, kaj profesor zahteva.

Matic: Če si vrhunski športnik še toliko lažje. Predmetni izpiti te naučijo, kako biti organiziran dijak in v času učenja kar se da osredotočen.

Komu bi gimnazijo priporočila?

Maša: Vsem mladim športnikom, umetnikom in glasbenikom, ki težko časovno usklajujejo svoje dejavnosti ali živijo v tujini.

Matic: Resnično vsem, ki si želijo svojo prihodnost graditi »izven okvirjev«, nizati super rezultate in imeti kljub vsemu srečno mladost. 

Maša in Matic sta le ena izmed mnogih uspešnih dijakov naše gimnazije, nadobudnih talentov, ki kljub trdnemu delu ne pozabijo, da je prav mladost najlepši čas odraščanja. 

Te zanima več? Obišči nas na informativnih dnevih, in sicer v petek, 11. 2. ob 11.30, in v soboto, 12. 2. ob 10.00. Pridruži se tukaj: https://forms.gle/RtWLvFdBXi5hK6NN7

Naše profesorje in dijake boš lahko povprašal/-a kar koli, zato si še pred informativnim dnevom oglej našo spletno stran  https://www.erudio.si/slovenscina/gimnazija/erudio-zasebna-gimnazija