Na naši višji šoli na programu EKONOMIST študira tudi Miha Zajc, uspešen nogometaš in vrhunski športnik, ki se prav v tem času z ekipo Slovenske nogometne reprezentance udeležuje kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo. 

Vas zanima, zakaj je Miha izbral ERUDIO in kako usklajuje kariero vrhunskega športnika s študijem? Preberite si pogovor z njim. 

Zakaj ste se odločili za Študij Ekonomije? 

– Ekonomija in podjetništvo sta me od zmeraj zanimala pa tudi veliko vzporednic z športom imata, zato je bila izbira študija ekonomije zame prava stvar. 

 Kje ste izvedeli za ERUDIO in zakaj ste se odločili za študij na ERUDIO Višji strokovni šoli? 

– Za ERUDIO sem izvedel preko interneta, ko sem iskal primerno šolo zase. Iskal sem namreč šolo, ki bi mi nudila študij na daljavo (ONLINE študij) ter bi bila prijazna do vrhunskih športnikov. Zato je bila potem izbira ERUDIA logična. 

 Koliko ur na teden povprečno trenirate med sezono? 

-Treniram približno 6 krat na teden po 1 krat do 2 krat na dan, včasih imamo tudi dva treninga na dan.  

Ste uspešni športnik, kako vam uspe koordinirati študijske obveznosti s športnimi? Kdaj ponavadi študirate; imate kakšen poseben urnik, ki se ga držite? 

Da lahko usklajujem študij in nogomet, je seveda potrebna disciplina in dobro načrtovanje urnika. Ker imam treninge v dopoldanskem, času največkrat študiram popoldan ali zvečer. Ampak ker so predavanja Online in se shranjujejo mi to bistveno olajša delo, saj lahko pogledam predavanja z zamikom, ko imam čas. 

 Kako ste zadovoljni z online študijem? 

– Zelo sem zadovoljen z online študijem, saj mi – tako kot sem že omenil – omogoča gledanje predavanj oline. Kar je še bolj pomembno, predavanja se shranjujejo in je tako omogočen pogled za nazaj.  

    Kaj bi svetovali športnikom, ki razmišljajo o študiju na ERUDIU?

-Za vse športnike, ki se zavedajo, da je izobrazba zelo pomembna tako v športu kot tudi v življenju in si želijo študirati med svojo športno kariero, jim seveda priporočam ERUDIO online študij. Zaradi prilagodljivosti, prijaznosti in učinkovitega online študija je to prava izbira za vrhunskega športnika. 

Miha je kljub napornemu urniku že opravil vse izpite, čaka ga samo še diploma. Želimo mu uspešen zaključek študija ter veliko uspeha na prihajajočih tekmah. 

Če tudi vas zanima ONLINE študij na ERUDIO višji šoli, dobite več informacij TUKAJ