20160711_153313

Ravnateljica Erudio srednja šola, mag. Simona Zupančič, prof.

“Iskreno čestitamo letošnji generaciji, ki je zelo uspešno opravila poklicno maturo in zaključne izpite. Želimo vam veliko uspeha in veselja v nadaljevanju vaše karierne poti.”

 

 

 

 

 

 

 

Udeleženec programa ekonomski tehnik:
Blaž Jazbec
“Ekstra!” S to besedo Blaž opisuje svoje počutje v času šolanja na Erudiu. Bil je prijetno presenečen, posebej je izpostavil dober odnos celotnega kolektiva in profesorjev šole. Ceni stalno spodbujanje oziroma motiviranje, ki ga je bil deležen skozi celotno šolanje. Zaradi velikega zadovoljstva premišljuje o vpisu na višjo šolo Erudio.

Blaž Jazbec; podelitev spričeval poklicne mature 2016

Blaž Jazbec

Udeleženka programa predšolska vzgoja – poklicni tečaj:
Veronika Škerbec
V program predšolska vzgoja se je vpisala zaradi svoje želje po pridobitvi poklica vzgojiteljica. Izobraževalni center Erudio je izbrala po priporočilih kolegic iz fakultete. Izobraževanje ji je tudi pomagalo pri iskanju zaposlitve saj so bili v vrtcu, kjer je opravljala obvezno prakso v okviru izobraževalnega programa zelo zadovoljni z njenim delom in so ji zato ponudili zaposlitev. Kot prednosti šolanja na Erudio navaja: ustrežljivost, prijaznost in prilagodljivost šolanja odraslim.

Veronika Škerbec, podelitev spričeval poklicne mature 2016

Veronika Škerbec

Udeleženci elektro programa:
Matej Sojer, Jan Križman, Blaž Jazbec (ekonomski program), Rok Mihelj, Bojan Stopar
Za izobraževanje na srednji šoli Erudio so se odločili zaradi velike prilagodljivost izobraževanja potrebam in željam odraslih. Končanje srednje šole je bil njihov cilj, ki so ga uresničili. Ob vpisu so čutili dvom v svoje sposobnosti za ponovno učenje. Vse se je srečno končalo s uspešno opravljeno maturo. Na svoj uspeh so zelo ponosni.

Udeleženci Elektro programa

Matej Sojer, Jan Križman, Blaž Jazbec, Rok Mihelj, Bojan Stopar