Z naslednjim šolskim letom 2022/2023 se na ERUDIO odpira nov oddelek, in sicer mednarodni srednješolski gimnazijski program International Baccalaureate MIDDLE YEARS PROGRAMME, za dijake od 14. do 16. leta.

Prijave so že odprte, vpis pa bo na voljo do zapolnitve mest.

Zagotavljamo vam podporo in sodelovanje

Smo šola, ki spodbuja medkulturno razumevanje in spoštovanje. Dobrodošli so tako vrhunski športniki, umetniki, mladi raziskovalci, … Z dijaki, ki imajo status, naredimo individualne učne načrte, ki jim pomagajo pri organizaciji časa za šolo in šport ter ostale obšolske dejavnosti. Naši dijaki športniki zlahka usklajujejo šolsko delo in šport, saj jim z veseljem omogočimo vse, kar uveljavljajo s statusom športnika. Učitelji so glede tega zelo razumevajoči in vedno pripravljeni na sodelovanje.

Znanje, uspeh in spoštovanje

Filozofija ERUDIO International School temelji na znanju, uspehu, partnerskem odnosu in medsebojnem spoštovanju. Ustvarjamo toplo, udobno in prijetno okolje, v katerem se naši učenci počutijo varne. Po najboljših močeh se trudimo proces poučevanja in učenja vpeljati v vsakdanje življenje.

V čem se razlikujemo?

Manjši razredi, pouk poteka v angleškem jeziku, na neklasičen način – razporeditev miz je drugačna, v učilnici je zofa, kjer med poukom poteka sproščena debata o aktualnih temah. Ni nujno, da dijaki sedijo za svojo mizo, lahko se usedejo kamor koli. Dolžina učnih ur je odvisna od pozornosti dijakov in zanimivosti tematike ter ni omejena na 45 min. Program se konča z mednarodno maturo, ki dijakom omogoča vpis na katero koli univerzo na svetu.

Naš moto

»Smo šola mladostnikov, ki prihajajo iz različnih kultur, okolij in vrednot, ki se spoštujejo in imajo enake možnosti za uspeh.«

Preberite več o ERUDIO international school.