Gimnazijska leta si večina izmed nas zapomni po veličastnem večeru, maturantskem plesu.

Maturantje so zopet zaplesali

Izjemno veseli smo bili, da smo po treh »koronskih« letih lahko zaplesali v živo, se poveselili in podružili ob dobri hrani in glasbi.

Maturantski ples smo organizirali v Klubu Cankarjevega doma. Udeležili so se ga skoraj vsi dijaki. Žur je trajal do jutranjih ur. Profesorji, starši in dijaki smo se podružili v prijetnem vzdušju in dobri hrani. Dijaki so bili zelo veseli, da so lahko zaključek šolanja obeležili na tako slavnosten način. Prisotne je z izbranimi besedami nagovoril tudi direktor ERUDIO izobraževalnega centra, Dimitrij Miklič.

Vtisi dijakov o nepozabnem večeru

Maturantski ples je eden najpomembnejših dogodkov maturanta, predstavlja zaključek zelo pomembne izobraževalne poti. Maturantski ples je bil poln čustev in v družbi tistih, ki jih imamo najraje. (Anej)

Naš “maturanc” je bil zakon. Dobra družba, dobra hrana — s profesorji smo se zabavali kot še nikoli. Res je bilo nepozabno. (Špela)

Gaudeamus igitur! Na kratko; bilo je res lepo organizirano in polno čustev. Hvala vsem organizatorjem, plesni učiteljici in profesorjem, ki so naredili pravo žurko. (Ema)