V četrtek, 7. 12. 2017, je v okviru predavanj ERUDIO V DRUŽBI NAJBOLJŠIH v goste prišel g. Dušan Olaj, direktor podjetja Duol, ki se ukvarja z izdelavo presostatičnih hal ter drugih konstrukcij pokritih z membransko strukturo.
IZ GARAŽE V SVET, IZ ZEMLJE NA MARS!
Po kratki predstavitvi svojega podjetja, ki se je iz garaže razširilo na skoraj vse kontinente, je svoje poslušalce popeljal iz Zemlje do Marsa. Predstavil je usmeritev svojega podjetja v prihodnje, sodelovanje z NASO in razložil, kakšni izzivi ležijo pred človeštvom, če želi poslati prvo človeško misijo na rdeči planet.
Vsekakor zelo zanimiv začetek cikla predavanj v Družbi najboljših v tem študijskem letu. Predavanje je moderirala strokovna sodelavka Visoke poslovne šole ERUDIO, doc. dr. Katarina Krapež.
 
VABLJENI V DRUŽBO NAJBOLJŠIH TUDI V JANUARJU 2018!
Študentom se zahvaljujemo za številčno udeležbo na predavanju in za vsa zastavljena vprašanja. Upamo, da ste uživali na predavanju in ob tem izkoriščamo priložnost, da vas povabimo na naslednji dogodek v sklopu V DRUŽBI NAJBOLJŠIH, ki se bo odvil v januarju 2018, ko bomo gostili nekdanjega študenta VPŠ ERUDIO, Gorana Šafarja.
Viš. pred. Lara Kandus, ERUDIO VPŠ in ERUDIO VITT