Se počutite preobremenjeni z vsakodnevnim vrvežem, dejavnostmi in hitenjem?

Potrebujete hiter odmor od stresa?

No, za vas imamo prav to: protistresne vaje z žogico! 🤲💪

Tisti, ki vas zanima več o gibanju – preverite kaj vse vam ponuja naš nov študijski program GEROKINEZIOLOGIJA.

🌟 Izboljšajte svoje dobro počutje z ERUDIO študijskim programom Gerokineziologija in vajami z antistres žogico!

Ti mehki mali čudeži niso samo za stiskanje in lajšanje napetosti; lahko so tudi fantastično orodje za mini vadbo.

Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, ki jih lahko preizkusite:

1️⃣ Ogrevanje: Začnite z nežnim stiskanjem protistresne žogice za nekaj minut, pri čemer se osredotočite na dih in pustite, da se vaš um sprosti.

2️⃣ Finger Flex: Držite žogico v roki in počasi upognite prste okoli nje, postopoma povečujete pritisk. Ta vaja pomaga izboljšati moč in spretnost rok.

3️⃣ Vrtenje zapestja: žogico položite na ravno površino in jo z dlanjo vrtite v krožnih gibih. To gibanje spodbuja prožnost in lajša togost zapestja.

4️⃣ Stisk podlakti: Držite žogico v roki in jo stisnite z mišicami podlakti. To vajo ponovite na obeh rokah, da okrepite oprijem in sprostite napetost.

5️⃣ Met nad glavo: Stojte z nogami v širini ramen, držite žogico nad glavo in jo nežno vrzite navzgor. Ujemite jo z obema rokama in to ponovite. Ta vaja vključuje vaše “core” mišice in spodbuja koordinacijo.

Ne pozabite in si vsak dan vzemite nekaj minut za skrb zase in sprostitev, saj boste potem bolj učinkoviti in fokusirani pri svojem delu in še počutili se boste bolje.

Vaje z antistres žogico ponujajo zabaven in dostopen način za zmanjševanje stresa v vašem vsakdanu.

✨Torej, zgrabite svojo ERUDIO protistresno žogico in gremo skupaj! 💃💃 Ne pozabite deliti svojih izkušenj in vseh drugih ustvarjalnih vaj, ki se jih spomnite.

Več o vašem telesu, pripravljanju kakovostnih programov vadb, biomehaniki, anatomiji in ostalem, najdete v našem študijskem programu GEROKINEZIOLOGIJA.