26. aprila sta se nam v sklopu predavanj V družbi najboljših pridružila zakonca in poslovna partnerja Andrej Božič in Ksenija Špiler Božič. Uspešni par, ki je pred 7 leti stopil na čelo Steklarne Hrastnik in v tem času uspešno uveljavil podjetje tako na domačem kot tujem trgu.

VRHUNSKA STROKOVNJAKA PONOVNO OŽIVILA STEKLARNO HRASTNIK

V okviru predavanja sta predstavila svojo poslovno in življenjsko pot vse od študijskih začetkov do prvih vzponov in padcev ter ključnih dogodkov, ki so botrovali temu, da sta postala vrhunska strokovnjaka, zaslužna za uspešno sanacijo Steklarne Hrastnik.

ANDREJ BOŽIČ – MANAGER LETA 2016, MOŽ TISOČIH IDEJ

Andrej Božič, ki je za vodenje Steklarne Hrastnik prejel priznanje Manager leta 2016, je mož tisočih idej, ki se ne ustraši izziva, medtem ko Ksenija Špiler Božič predstavlja bolj umirjeni del uspešnega tandema. Zadolžena je za kadrovsko vodenje podjetja Steklarna Hrastnik. Predavanje je moderirala sodelavka Visoke poslovne šole ERUDIO, doc. dr. Katarina Krapež.

11. maj – V DRUŽBI NAJBOLJŠIH Z MIKOM L. MURPHYJEM

Študentom se zahvaljujemo za številčno udeležbo na predavanju in za vsa zastavljena vprašanja. Upamo, da ste uživali na predavanju in ob tem izkoriščamo priliko, da vas povabimo na naslednji, zadnji letošnji dogodek v sklopu V družbi najboljših, ki se bo odvil 11. maja, ko bomo gostili Mika L. Murphy.

Prijava na dogodek – V družbi najboljših z Mikom L. Murphyjem.