KDO BO ZMAGAL?

Tik pred odhodom na zaslužene božično-novoletne počitnice, 24. 12. 2019, smo se profesorji in dijaki od preteklega leta poslovili na prav poseben način. Na pobudo dijakov smo organizirali tekmo v odbojki. Kako je potekala tekma in kdo je slavil?

PROFESORJI NA OGREVANJU ODLIČNI

Ker je dijakov športnikov na naši šoli veliko, večina profesorjev pa je treninge najrazličnejših športov “pustila za sabo” že pred leti,  je za njihovo kondicijo (profesorjev) pred pričetkom tekme poskrbel prof. športne vzgoje na ERUDIO ZASEBNI GIMNAZIJI, Aleksandar Lazić. In moramo priznati, da jim je na ogrevanju izvrstno uspelo.

3.a ZMAGAL NA MEDRAZREDNEM TURNIRJU IN SE POMERIL S PROFESORJI

Kot rečeno, je dijakov na naši šoli veliko, zato so pred tem dogodkom izvedli medrazredne turnirje. Zmagala je ekipa 3.a, ki se je tako 24. 12. pomerila s profesorji.

PROFESORJI POTREBOVALI OKREPITEV (POMOČ)

Ker je bilo profesorjev malo, jim je na pomoč priskočila izvršna direktorica ERUDIO IZOBRAŽEVALNEGA CENTRA, ga. Ana Starc Žagar. Sicer pa je tekma na obeh straneh zbudila močan tekmovalni duh. Ekipo profesorjev je vodil prof. Lazić, sodelovali pa so (poleg izvršne direktorice) še: Sandra Ružičić, Iztok Grilc in Lana Kotar.

POMOČ NAVIJAČEV

Kot se spodobi za napeto tekmo, so bili na težek boj pripravljeni tudi navijači. Tako tisti, ki so držali pesti za 3.a, kot tisti, ki so glasno navijali za ekipo profesorjev.

TOKRAT ZMAGALI DIJAKI

Tekma je bila nadvse razburljiva, saj je v prvem setu zmagala ekipa dijakov, v drugem pa profesorji. Po težkem boju pa so v odločilnem, 3. setu več moči zbrali dijaki in tako je bila tokrat močnejša ekipa dijakov 3.a.

NAGRADA ZA ZMAGOVALCE 

In kot se za zmagovalce spodobi, jih je ob koncu čakala nagrada … in obljuba profesorjev, da jim prihodnje leto vrnejo. 🙂

Zapisala: Nataša Muršec, prof. slovenščine na ERUDIO ZASEBNI GIMNAZIJI