25 LET ERUDIO IZOBRAŽEVALNEGA CENTRA

Sreda, 20. marca 2019, je bil za nas prav poseben dan. Dan, ko smo s slovesno prireditvijo obeležili četrt stoletja življenja naše ustanove. Bil je dan, ko smo se spomnili začetkov širjenja znanja in ki segajo v leto 1993. Vse od takrat dalje namreč ERUDIO izobraževalni center skrbi za to, da bi ali pa smo že dosegli tisto, kar se nam je še včeraj zdelo nedosegljivo. Da bi stopili na pot, ki je prava in da bi si lahko nekoč ob dolgih zimskih večerih s svetlobo v srcu priznali, da smo se našli 

ZORAN JANKOVIČ – SLAVNOSTNI GOVORNIK

Kako zelo pomembna je in kako močno se je naša izobraževalna ustanova vsidrala v srca ERUDIOVCEV in njihovih družin, pričajo številni udeleženci dogodka, med katerimi je bil tudi župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Jankovič, ustanovitelja ERUDIO izobraževalnega centra, gospa Darja in gospod Vojko Miklič, ter vodstvo posameznih enot ERUDIO IC. Ustanovitelja sta na predstavila pot, ki jo je ERUDIO prehodil od ustanovitve leta 1993, ko se je center imenoval še Eurošola in je nudil različne jezikovne tečaje in izobraževanje v gimnazijskem programu, do danes, ko je postal izobraževalno središče. Poleg gimnazije in najrazličnejših srednješolskih programov namreč danes ERUDIO izobraževalni center ponuja študije v različnih višjih in visokošolskih študijskih programih.

KO SPREGOVORI FOTOGRAFIJA …

In ker vemo, da slika mnogokrat pove več, kot zmorejo besede, vas prepuščamo ogledu fotografij. Morda samo še: dogodek so pripravili dijaki in študentje (trenutni in nekdanji) različnih enot ERUDIA z mentorji.

 

DSCF6358

Picture 3 of 116