O nas

O naši šoli

ERUDIO International School (EIS) je del ERUDIO poslovne skupine, ki je bila ustanovljena leta 1993. Vsi njeni člani so predani uvajanju inovativnih učnih metod, da bi vam zagotovili kakovostno izobraževanje.

Visokokakovostni, motivirani pedagogi, ki imajo oseben pristop do svojih dijakov, so tisto, kar nas loči od drugih podobnih šol in kar pomaga našim dijakom na poti do osebnega in kasneje, poklicnega uspeha.

Naše poslanstvo

ERUDIO International School vzgaja vse dijake do najvišje ravni akademskih dosežkov in jim s tem omogoči, da dosežejo in razširijo svoje potenciale ter jih pripravi, da postanejo produktivni, odgovorni, etični, ustvarjalni in sočutni člani družbe.

Vizija

Postati šola, ki razvija globalno misleče ljudi, ki se zavedajo svojega poslanstva na tem svetu ter s tem pomagajo ustvarjati boljši in mirnejši svet.

Moto

"Smo šola mladostnikov, ki prihajajo iz različnih kultur, okolij in vrednot, ki se spoštujejo in imajo enake možnosti za uspeh."

Filozofija šole

Filozofija ERUDIO International School temelji na znanju, uspehu, partnerskem odnosu in medsebojnem spoštovanju. Naša šola se razlikuje od drugih po pristopu k poučevanju in učenju.

Ustvarjamo toplo, udobno in prijetno okolje, v katerem se naši učenci počutijo varne.

Po najboljših močeh se trudimo proces poučevanja in učenja vpeljati v vsakdanje življenje.

Življenje v Sloveniji, Ljubljana

Ljubljana je glavno mesto Slovenije, majhne države v središču Evrope, ki je v Evropi znana kot zelena prestolnica.

Veliko študentov po ulicah daje Ljubljani mladosten utrip. Mlajša populacija skoraj tekoče govori angleško, kar pomeni, da komunikacija ne bo težava, kamorkoli greste. Ljubljana je odlično mesto za življenje.

Središče mesta je čudovito. Vse je dostopno peš, s kolesom ali električnim skuterjem. Celo sistem javnega prevoza je odličen in tudi taksiji so poceni. Potepanje po starem mestnem jedru ali živahnih ulicah sodobnejšega dela mesta ima svoj čar. To je mesto, ki vas bo zagotovo očaralo.

Scroll to Top