O nas

O naši šoli

ERUDIO International School (EIS) je del ERUDIO poslovne skupine, ki je bila ustanovljena leta 1993. Vsi njeni člani so predani uvajanju inovativnih učnih metod, da bi vam zagotovili kakovostno izobraževanje.

Visokokakovostni, motivirani pedagogi, ki imajo oseben pristop do svojih dijakov, so tisto, kar nas loči od drugih podobnih šol in kar pomaga našim dijakom na poti do osebnega in kasneje, poklicnega uspeha.

Prednosti mednarodne mature

ERUDIO International School ponuja kontinuiteto International Baccalaureate (IB) v Ljubljani, od 14 do 19 let. MYP (srednjeletni program) je namenjen dijakom, starim od 14 do 16 let, DP (diplomski program) pa je namenjen dijakom, starim od 16 do 19 let.

Naša kombinacija zadnjih dveh let Middle Years Programme in Diploma Programme je najboljša akademska priprava za katero koli univerzo po svetu!

Visoka kakovost izobraževanja po vsem svetu
Aktivni učni odnos: »Učijo se učiti«.
Močno etično in solidarnostno oblikovanje
Učence spodbuja h kritičnemu razmišljanju
Razvija fleksibilnost, vztrajnost in samozavest
Boljša prilagoditev multikulturnemu okolju v različnih državah

Naše poslanstvo

ERUDIO International School vzgaja vse dijake do najvišje ravni akademskih dosežkov in jim s tem omogoči, da dosežejo in razširijo svoje potenciale ter jih pripravi, da postanejo produktivni, odgovorni, etični, ustvarjalni in sočutni člani družbe.

Vizija

Postati šola, ki razvija globalno misleče ljudi, ki se zavedajo svojega poslanstva na tem svetu ter s tem pomagajo ustvarjati boljši in mirnejši svet.

Moto

"Smo šola mladostnikov, ki prihajajo iz različnih kultur, okolij in vrednot, ki se spoštujejo in imajo enake možnosti za uspeh."

Filozofija šole

Filozofija ERUDIO International School temelji na znanju, uspehu, partnerskem odnosu in medsebojnem spoštovanju. Naša šola se razlikuje od drugih po pristopu k poučevanju in učenju.

Ustvarjamo toplo, udobno in prijetno okolje, v katerem se naši učenci počutijo varne.

Po najboljših močeh se trudimo proces poučevanja in učenja vpeljati v vsakdanje življenje.

Življenje v Sloveniji, Ljubljana

Ljubljana je glavno mesto Slovenije, majhne države v središču Evrope, ki je v Evropi znana kot zelena prestolnica.

Veliko študentov po ulicah daje Ljubljani mladosten utrip. Mlajša populacija skoraj tekoče govori angleško, kar pomeni, da komunikacija ne bo težava, kamorkoli greste. Ljubljana je odlično mesto za življenje.

Središče mesta je čudovito. Vse je dostopno peš, s kolesom ali električnim skuterjem. Celo sistem javnega prevoza je odličen in tudi taksiji so poceni. Potepanje po starem mestnem jedru ali živahnih ulicah sodobnejšega dela mesta ima svoj čar. To je mesto, ki vas bo zagotovo očaralo.

Vpis v šolsko leto 2024/2025 že poteka!