Politika zasebnosti ERUDIO International School

Politika zasebnosti ERUDIO International School

S poslanim povpraševanjem, prijavo na prosto delovno mesto, izpolnjevanjem kontaktnega obrazca na spletnih straneh ali vpisom v izobraževanje omogočite podjetju ERUDIO International School, d.o.o., Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 
Uradna oseba podjetja je Dimitrij Miklič, dosegljiv na elektronskem naslovu: internationalschool@erudio.si .
 

Obdelava podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.
 
Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. prijavo na prosto delovno mesto.
 

Namen

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.
 

Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.
 

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.
 

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
 
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.
 

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.
 

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
 
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
 
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: internationalschool@erudio.si ali po pošti na naslov:
 
ERUDIO International School, d.o.o.
 
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
 
V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju ERUDIO International School d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.
Scroll to Top

Vpis že poteka!