Vpisni postopek

Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na nas. Naš MYP in DP koordinator je na voljo od ponedeljka do petka od 08:00 do 15.00 (srednjeevropski čas), da vam pomaga pri vaših vprašanjih in v celotnem postopku prijave po elektronski pošti ali telefonu.

Politika sprejema

Izbirni postopek vključuje ocenjevanje znanja, veščin in motivacije kandidata. Izbor vključuje predstavitev življenjepisa in razgovor s kandidatom.

1. korak

Kontakt

2. korak

Intervju prek video klica / osebno

3. korak

Sprejemni izpit

4. korak

Vpis

Cenik izobraževalnih storitev

Šolnina 18.015,00€

Šolnina 18.015,00€

Šolnina 18.015,00€

Šolnina 18.015,00€

685,00€

To je enkratni znesek, ki ga je potrebno plačati pri vpisu v vsak letnik posebej.

3.000,00€

Rezervacijo plačate, če želite zagotoviti mesto v EIS svojemu otroku/dijaku. Znesek rezervacije se prišteje k skupnemu znesku letne šolnine.

*V šolskem letu 2023/2024 nudimo 15 % popust na šolnino.

Erudio International School je šola kandidatka za srednješolski in diplomski program. Šola je v postopku avtorizacije za pridobitev naziva IB svetovna šola. IB šole druži skupna filozofija – zavezanost k visokokakovostni, izzivov polni mednarodni izobrazbi – za katero na ERUDIO International School verjamemo, da je osrednjega pomena za naše dijake. 

*Le tiste šole, ki so bile avtorizirane s strani IB Organizacije, lahko ponujajo katerega koli od njihovih štirih akademskih programov: Osnovnošolski program (PYP), Srednješolski program (MYP), Diplomski program (DP) ali Poklicno usmerjeni program (CP). Status šole kandidatke še ne zagotavlja avtorizacije. Za več informacij o IB in njenih programih obiščite www.ibo.org

Scroll to Top