ERUDIO
International
School

Drage dijakinje in dijaki,

Z veseljem vas pozdravljam v ERUDIO International School, v šoli, ki ponuja prijazno in spoštljivo okolje. Okolje, kjer boste lahko razkrili vse svoje talente in sposobnosti, kjer boste prevzemali odgovornost za svoja dejanja in kjer boste rastli kot posamezniki, dijaki, otroci, sošolci in člani ekipe.

Zaposleni smo tukaj, da vam pomagamo, da odprete svoje misli, pokažete znanje, postanete misleci, ki se ne bojijo tvegati, ki jim je mar za okolico in ki znajo komunicirati na pravičen, pošten in refleksiven način.

Kaj pričakujemo od vas?

Da izkoristite priložnost, prevzamete odgovornost, pokažete svoje sposobnosti in talente, negujete vrednote, kot so spoštovanje, poštenost, pravičnost ter znanje.

Kaj lahko pričakujete od nas?

Spoštovanje, znanje, izkušnje, pogovor in ljudi, ki vas bodo poslušali in bili tu za vas.

Naj bo to šolsko leto polno znanja, timskega dela, sodelovanja, novih prijateljev, novih izkušenj in trenutkov, ki jih ne boste nikoli pozabili.

head_of_school
Barbara Fortuna

Ravnateljica

Kaj je IB MYP?

IB Middle Years Programme je petletni program. ERUDIO International School ponuja zadnji dve leti programa, 4. in 5. leto, ki sta namenjena dijakom, starim 14-16 let.

beautiful-student-doing-her-homework-in-front-of-big-blackboard-SBI-305166480-scaled-plumohkxazxqbdzythfz7o0g3z3bz7t39nc5003vq8
academic_success

Kaj je IB DP?

IB Diploma Programme (DP) je namenjen dijakom, starim od 16 do 19 let, in je zlati standard kvalifikacije za zagotavljanje dostopa do visokošolstva, saj ga priznavajo univerze po vsem svetu.

Vpisni postopek

Cenimo vaše zanimanje za vpis v našo šolo, zato smo na tem spletnem mestu za vas pripravili najbolj pomembne informacije o postopku vpisa.

p1

Erudio International School je šola kandidatka za srednješolski program. Šola je v postopku avtorizacije za pridobitev naziva IB svetovna šola. IB šole druži skupna filozofija – zavezanost k visokokakovostni, izzivov polni mednarodni izobrazbi – za katero na ERUDIO International School verjamemo, da je osrednjega pomena za naše dijake.

*Le tiste šole, ki so bile avtorizirane s strani IB Organizacije, lahko ponujajo katerega koli od njihovih štirih akademskih programov: Osnovnošolski program (PYP), Srednješolski program (MYP), Diplomski program (DP) ali Poklicno usmerjeni program (CP). Status šole kandidatke še ne zagotavlja avtorizacije. Za več informacij o IB in njenih programih obiščite www.ibo.org.

Vpis v šolsko leto 2024/2025 že poteka!