Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Komunikacija med zaposlenimi in študenti poteka odlično. Na ERUDIO poskrbijo celo za varstvo otrok tekom predavanj. ERUDIO se za svoje študente resnično potrudi. To je videti na vsakem koraku.

Žaneti Klobučar, zaposlena v slovenskem farmacevtskem podjetju

Všeč mi je oseben odnos do študentov. Profesorji se ti z veseljem posvetijo, ko jih potrebuješ. Predavanja so zanimiva tudi zaradi tega, ker temeljijo na primerih iz prakse.

Janže Jarc, študent gradbeništva

V času študija sem pridobila znanje, ki je postalo orodje, da sem začela raziskovati, upati si in ustvariti ambicije, ki so visoke in izvedljive. Študij mi je dal znanja predvsem na področju socialnih ved, psihologije in organizacije dela.

Jasmina Smajič Šupuk, diplomantka programa Organizator socialne mreže, direktorica Zavoda Karo

Za študij sem se odločil predvsem zaradi izziva za dosego novega cilja. Za ERUDIO sem se odločil zato, ker so jo predlagali znanci. Vsi predmeti so dodali vrednost k osnovnemu in predhodnemu znanju in lahko rečem, da je prav pri vsakem predmetu dodana vrednost večja.

Igor Macur, študent 2. letnika programa Mehatronika, direktor podjetja KGH Klima, gretje, hlajenje

Šolo mi je priporočila prijateljica, ki je v tistem času pravkar zaključevala študij pri vas. Všeč mi je modularen sistem predavanj, ker od njih resnično veliko odneseš in tako nimaš vsega na kupu. Po končanem študiju se počutim dejansko tako, kot da nekaj vem in da bom to znanje še kdaj lahko uporabila.

Anja Erjavec, študentka 2. letnika programa Varstvo okolja in komunala, zaposlena v A Banki Vipa

Za ERUDIO Višjo strokovno šolo sem se odločila, ker je v neposredni bližini podjetja, kar je zame zelo pomembno. Predavatelji so bili prilagodljivi in profesionalni. Pridobljeno znanje s področja logistike že uporabljam pri opravljanju svojega dela s pozitivnimi rezultati in izboljšavami. Prav vsi predmeti so mi prišli prav pri opravljanju vsakdanjega dela in so poglobili znanje ter zavedanje o pomembnosti logistike.

Irena Skender, študentka 2. letnika programa Logistično inženirstvo, zaposlena v podjetju Bioprod

ERUDIO Višjo strokovno šolo sem izbrala predvsem zaradi urnika, ki je prilagojen študiju ob delu in prepričljive predstavitve študija ter vseh informacij v povezavi s tem s strani zaposlenih. Pridobila sem veliko teoretičnega in praktičnega znanja iz področja gostinstva in turizma, nadgradila sem znanja tujih jezikov, izboljšala veščino pisanja in oblikovanja pisnih izdelkov.

Jasna Jašić, diplomantka programa Gostinstvo in turizem, marketing menedžer v hotelu Lesar Angel
 • Še nimate poguma za študij?

  »Opogumite se in naredite en velik korak naprej za sebe. Na koncu bo občutek odličen.«

  Suzana Dražetić diplomantka na programu Ekonomist
 • In e-študij? Ali je s tem kdo zadovoljen?

  »E-študij je super, saj lahko predavanja pogledaš, ko imaš čas, kar je super za zaposlene ter starše.«

  Boštjan Kukovičič diplomant na programu Informatika
 • 1
 • 2
 • 3

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

22 November 2019

ERUDIO izobraževalni center
 • ERUDIO GIMNAZIJCI NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH!

  GIMNAZIJCI PONOVNO NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH! Juhuhu! Eva Kalan, dijakinja 4. letnika ERUDIO Zasebne gimnazije je osvojila drugo mesto na Ljubljanskem badmintonskem srednješolskem tekmovanju! Nanizala je 4 zmage in edini poraz v finalu. Čestitke! ČESTITKE TUDI OSTALIM TEKMOVALCEM Tekmovali so še:... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • NATEČAJ ZA NAJBOLJŠI SREDNJEŠOLSKI HAIKU

  Spoštovani dijaki! Kot vsako leto bo ERUDIO zasebna gimnazija tudi letos sodelovala na državnem natečaju za najboljši srednješolski haiku. Prepričani smo, da se bomo tudi letos (tako kot pretekla leta) odlično odrezali in bodo med nagrajenimi dijaki ponovno tudi ERUDIOVCI... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • NOČ BRANJA

  V petek, 27. 9. 2019, smo se nekateri dijaki ERUDIO Zasebne gimnazije zbrali z namenom, da bi obeležili noč branja. Namen tega dogodka je bil, da bi tudi mi, dijaki, doživeli branje knjige kot dogodek, da bi razvili veselje do... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija