Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!
 • Še nimate poguma za študij?

  »Opogumite se in naredite en velik korak naprej za sebe. Na koncu bo občutek odličen.«

  Suzana Dražetić diplomantka na programu Ekonomist
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Komunikacija med zaposlenimi in študenti poteka odlično. Na ERUDIO poskrbijo celo za varstvo otrok tekom predavanj. ERUDIO se za svoje študente resnično potrudi. To je videti na vsakem koraku.

Žaneti Klobučar, zaposlena v slovenskem farmacevtskem podjetju

Všeč mi je oseben odnos do študentov. Profesorji se ti z veseljem posvetijo, ko jih potrebuješ. Predavanja so zanimiva tudi zaradi tega, ker temeljijo na primerih iz prakse.

Janže Jarc, študent gradbeništva

V času študija sem pridobila znanje, ki je postalo orodje, da sem začela raziskovati, upati si in ustvariti ambicije, ki so visoke in izvedljive. Študij mi je dal znanja predvsem na področju socialnih ved, psihologije in organizacije dela.

Jasmina Smajič Šupuk, diplomantka programa Organizator socialne mreže, direktorica Zavoda Karo

Za študij sem se odločil predvsem zaradi izziva za dosego novega cilja. Za ERUDIO sem se odločil zato, ker so jo predlagali znanci. Vsi predmeti so dodali vrednost k osnovnemu in predhodnemu znanju in lahko rečem, da je prav pri vsakem predmetu dodana vrednost večja.

Igor Macur, študent 2. letnika programa Mehatronika, direktor podjetja KGH Klima, gretje, hlajenje

Šolo mi je priporočila prijateljica, ki je v tistem času pravkar zaključevala študij pri vas. Všeč mi je modularen sistem predavanj, ker od njih resnično veliko odneseš in tako nimaš vsega na kupu. Po končanem študiju se počutim dejansko tako, kot da nekaj vem in da bom to znanje še kdaj lahko uporabila.

Anja Erjavec, študentka 2. letnika programa Varstvo okolja in komunala, zaposlena v A Banki Vipa

Za ERUDIO Višjo strokovno šolo sem se odločila, ker je v neposredni bližini podjetja, kar je zame zelo pomembno. Predavatelji so bili prilagodljivi in profesionalni. Pridobljeno znanje s področja logistike že uporabljam pri opravljanju svojega dela s pozitivnimi rezultati in izboljšavami. Prav vsi predmeti so mi prišli prav pri opravljanju vsakdanjega dela in so poglobili znanje ter zavedanje o pomembnosti logistike.

Irena Skender, študentka 2. letnika programa Logistično inženirstvo, zaposlena v podjetju Bioprod

ERUDIO Višjo strokovno šolo sem izbrala predvsem zaradi urnika, ki je prilagojen študiju ob delu in prepričljive predstavitve študija ter vseh informacij v povezavi s tem s strani zaposlenih. Pridobila sem veliko teoretičnega in praktičnega znanja iz področja gostinstva in turizma, nadgradila sem znanja tujih jezikov, izboljšala veščino pisanja in oblikovanja pisnih izdelkov.

Jasna Jašić, diplomantka programa Gostinstvo in turizem, marketing menedžer v hotelu Lesar Angel

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

17 September 2019

ERUDIO izobraževalni center
 • Vsi ERUDIOVCI na izobraževanju!

  Spoštovani, obveščamo vas da smo vsi ERUDIOVCI 21. 8. 2019 na internem izobraževanju, z namenom, da bomo še boljši. Na vsa vaša vprašanja preko maila, telefona in preko ostalih kanalov, vam bomo odgovorili v četrtek, 22. 8. 2019. Hvala za... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Poletni delovni čas ERUDIO izobraževalnega centra

  Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 8.7.2019, preklopili na poletni delovni čas. Tako bo od 8.7.2019 do vključno 16.8.2019 odpiralni čas in uradne ure od 7:00 do 15:00. Knjižnica bo ponovno odprta v ponedeljek, 26.8.2019, od 14:30 do 17:30. Veselimo se vašega obiska tudi v času dopustov in... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • TURISTIČNA GEOGRAFIJA IN KULTURNA DEDIŠČINA

  Predmet Turistična geografija in kulturna dediščina je izrazito praktično naravnan. Poglavitni poudarki predmeta so: vedenje o kulturni dediščini, načinu življenja ljudi v preteklosti in sodobnosti ter ustrezna strokovna interpretacija kulturne in naravne dediščine ter njeno učinkovito vključevanje v sodobno turistično ponudbo... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00