Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!
 • Zakaj se splača nadaljevati šolanje tudi v zrelih letih - kako začeti?

  Vse, kar pa je potrebno za ta korak oz. premik naprej, je zavedanje, da smo sami gospodarji svojega življenja in časa.
  Vsak izgubljen trenutek je za vedno izgubljen. Postaviti si moramo cilj in se odločiti, da zmoremo.

  Anton Zidar, 48 let zaključil izobraževanje na ERUDIO Srednji šoli in ERUDIO jezikovnih tečajih
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

V letu 2012 smo spremenili naziv Zavoda EURO ŠOLA v Zavod ERUDIO izobraževani center in k omenjenemu Zavodu pripojili tudi Zavoda IRC in Zavod Zaris. stavba_erudio

Tako je postal ERUDIO univerzalni pravni naslednik Zavoda Zaris in Zavoda IRC.
Namen pripojitve je lažje poslovanje, komuniciranje in poenoteno delovanje izobraževalnega centra. Od 21. 2. 2012 tako delujejo srednje šole kot organizacijska enota v okviru Zavoda Erudio, Izobraževalni center pod imenom: ERUDIO SREDNJA POKLICNA IN STROKOVNA ŠOLA.

Do leta 2012 smo delovali na področju srednjih šol v dveh ločenih zavodih ZARIS in EURO ŠOLA Ljubljana, ki imata že svojo tradicijo. Zaris, zavod za razvoj, izobraževanje in svetovanje je bil ustanovljen leta 2000, ko je s prvo generacijo vpisanih v letu 2001/2002 začel izvajati srednješolske programe: maturitetni tečaj, ekonomski tehnik, trgovec, predšolska vzgoja in elektro-programi.  Zavod ZARIS je bil med prvimi zasebnimi šolami v Sloveniji. Prav tako je v okviru EURO ŠOLE Ljubljana začela delovati ena prvih zasebnih gimnazij v Sloveniji.

Ves ta čas se ukvarjamo z izobraževanjem odraslih, z razvijanjem izobraževalnih metod in izobraževalnih programov, z informacijsko in s programsko podporo izobraževanju. Do sedaj je pri nas maturiralo že več kot 1000 udeležencev.

V okviru izobraževalnega centra ERUDIO delujeta dve organizacijski enoti ERUDIO srednja šola in ERUDIO višja strokovna šola.
V poslovni skupini ERUDIO združujemo še Visoko poslovno šolo ERUDIO in Visoko šolo za trajnostni turizem ERUDIO, ter Akademijo Erudio, družbo za neformalno izobraževanje in razvoj tehnologij.

V poslovni skupini ERUDIO ponujamo v Ljubljani in širši okolici največ različnih javnoveljavnih izobraževalnih programov: od srednjih šol, višjih šol do visokih šol. Dolgoletne izkušnje vseh nas, ki smo vpeti v poslovno skupino ERUDIO, zadovoljstvo naših maturantov in diplomantov, naša zavezanost in čut poklicanosti sta največje zagotovilo, da se za vsakega našega udeleženca ali študenta kar najbolj potrudimo.

 


Želimo postati vodilna sodobna in kakovostna izobraževalna poslovna skupina v Sloveniji, ki se razlikuje od drugih po vrhunskih predavateljih in osebnem odnosu do slušateljev.


Save

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

ERUDIO izobraževalni center
 • Poletni delovni čas ERUDIO izobraževalnega centra

  Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 8.7.2019, preklopili na poletni delovni čas. Tako bo od 8.7.2019 do vključno 14.8.2019 odpiralni čas in uradne ure od 7:00 do 15:00. Knjižnica bo ponovno odprta v ponedeljek, 26.8.2019, od 14:30 do 17:30. Veselimo se vašega obiska tudi v času dopustov in... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • TURISTIČNA GEOGRAFIJA IN KULTURNA DEDIŠČINA

  Predmet Turistična geografija in kulturna dediščina je izrazito praktično naravnan. Poglavitni poudarki predmeta so: vedenje o kulturni dediščini, načinu življenja ljudi v preteklosti in sodobnosti ter ustrezna strokovna interpretacija kulturne in naravne dediščine ter njeno učinkovito vključevanje v sodobno turistično ponudbo... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • ERASMUS+ SREČANJE V VALENCIJI

  ERASMUS+ SREČANJE V VALENCIJI: V 5 URAH IZ ZIME V POLETJE  Iz zasnežene Slovenije smo se v nedeljo, 5. maja 2019, zgodaj zjutraj podali na pot v toplo in sončno Valencijo. Prvi vtisi o mestu so v primerjavi z Neapljem... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00