Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Zavedamo se odgovornosti za kakovost izobraževanja odraslih, zato smo se v letu 2010 vključili v projekt »Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje«, s katerim smo se odločili, da bomo na celosten in sistematičen način spremljali kakovost naših izobraževalnih procesov.

V ERUDIO izobraževalnem centru si želimo zagotavljati čim višjo stopnjo zadovoljstva naših udeležencev, zato se trudimo, da so naši udeleženci zadovoljni s storitvami, ki jim jih ponujamo, zato smo jim v pomoč, kadar nas potrebujejo.

Prizadevamo si, da naši udeleženci dosegajo učne in izobraževalne cilje programov, v katere so vpisani, ter uspešno in dobro zaključijo šolanje pri nas. Želimo si, da si pridobijo poklic, ki ga bodo z veseljem in kvalitetno opravljali ter da bodo zaposljivi na trgu dela po zaključenem šolanju.


Naša vizija

V prihodnosti želimo ohranjati in razvijati tiste dejavnosti oziroma značilnosti naše šole, ki so se doslej izkazale kot uspešne, in po katerih smo postali razpoznavni. Želimo si ostati prijazna in strokovna šola, ki ji je znanje glavna vrednota in želi postati partner gospodarstvu. Naš cilj je izobraževati ljudi, ki bodo zaposljivi in bodo s pridobljenim znanjem konkurenčni v delovnem okolju.


Naše poslanstvo

Poslanstvo ERUDIO izobraževalnega centra je, da s sodobnimi izobraževalnimi pristopi zagotavlja in izvaja kakovosten izobraževalni proces v vseh srednješolskih in višješolskih programih. Hkrati pa razvijamo partnerstvo z gospodarstvom, se odzivamo na spremembe tehnologij in potreb na trgu dela, novosti pa uvajamo v pedagoško in strokovno delo.


Naše vrednote:

  • znanje
  • razvoj
  • strokovnost
  • kakovost
  • prijaznost
  • spoštovanje vsakega posameznika
  • timski duh
  •  

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

28 September 2020

ERUDIO izobraževalni center

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija