Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Če bi moral opisati izobraževanje na ERUDIO izobraževalnem centru z eno besedo, bi zapisal: prijetno. Navdušen sem nad prijaznostjo vseh zaposlenih v šoli. Poudaril bi, da sem dobil, kar sem iskal: dejansko se lahko naučiš tistega, zaradi česar si se vpisal. Ko omenjam pridobivanje oz. usvajanje novih znanj, naj izpostavim tudi, da imam že zaradi narave in zahtevnosti na področju mojega dela ustrezne osnove in tehnična znanja iz preteklih let, na ERUDIO izobraževalnem centru pa sem jih obnovil in razširil. Seveda pa je tudi veliko novih znanj iz ostalih, netehničnih področij in predmetov, ki jih prej nisem poznal in sem si mnogokrat dejal: “Zato se je pa splačalo priti!” Tako sem pridobil še dodatna znanja. V preteklem letu sem na ERUDIO IC obiskoval tudi tečaj nemščine. Najverjetneje pa o mojem zadovoljstvu na ERUDIO najbolj priča dejstvo, da sem se v letošnjem letu odločil za nadaljevanje študija in nadaljevalne tečaje tujih jezikov.

Anton Zidar, Najuspešnejši udeleženec v šolskem letu 2017/2018

Pred leti sem zamenjal službo in ob opravljanju svojega dela začel ugotavljati, da bi moral izpopolniti svoja znanja. Odločil sem se za nadaljnje šolanje in prvi korak je bil vpis na Erudio za pridobitev V. stopnje. Družba, v kateri sem zaposlen, je mojo odločitev podprla z odobravanjem. Čeprav je šolanje prilagojeno nam odraslim, je bilo vseeno naporno, saj sem se moral privaditi na nov tempo življenja. Po delu v službi sem se moral iz Cerknice peljati na predavanja in izpite v Ljubljano, ob vikendih sem čas preživel deloma z družino, deloma pa v učenju, tako da je bilo v tem obdobju zelo malo resnično prostega časa. Nenavadno je bilo spet sesti v šolske klopi in se učiti. Kdor meni, da je izredno izobraževanje lažje od rednega, je v zmoti, saj je maturitetni preizkus na koncu enak za vse. Sedaj sem zelo zadovoljen, ker sem prvi korak na novi poti uspešno opravil z maturo. Izobraževanje bom nadaljeval na višješolskem programu Mehatronik.

Boris Braniselj, Zlati maturant 2013

Vsem, ki dvomijo vase bi svetovala UPAJTE SI in NE OBUPAJTE, kajti nikoli ni prepozno, to vam govorim iz prve roke. Pa srečno!!

Marija Mivšek, Zlata maturantka 2012

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

26 September 2020

ERUDIO izobraževalni center

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija