MAKEUP

MAKEUP

 

V današnjem svetu je naša zunanja podoba čedalje bolj pomembna. Ličenje je tako rekoč sestavni del bontona urejene poslovne ženske. Naloga makeup artista je, da svoje znanje združi z željami posameznice ter z ličili poudari njeno naravno lepoto.

 

Ker pa se makeup od priložnosti do priložnosti razlikuje, smo v Erudio Beauty pripravljeni na vsako priložnost. Hkrati pa se vedno prilagodimo željam stranke, da končni izdelek tudi samozavestno nosi.

 

Naj bo to bolj preprosto dnevno ali poslovno ličenje, ali pa gre za maturantski ples, poroko ter kakšno drugo posebno priložnost, ki zahteva več ličil. Svojim strankam smo pripravljeni prisluhniti. S svojim znanjem in izkušnjami predlagamo najboljšo opcijo, ki bo odgovarjala tako strankinim željam, kot tudi dotični priložnosti.

DNEVNI MAKEUP

Ker želimo vsak dan izgledati kar najbolj sveže, zdravo in spočito. K takemu videzu lahko v veliki meri pripomoremo s pravilnim ličenjem.

 

Čez dan se običajno ne naličimo močno, je pa pomembno, da izberemo pravo podlago, ustrezen korektor za prekrivanje nepravilnosti. Prav tako moramo poskrbeti, da pravilno matiramo polt in izberemo prave barve senčil, rdečil in osvetljevalcev polti. Izbiramo med nežnimi ali izrazitejšimi barvami – odvisno od naše osebnosti.

POSLOVNI MAKEUP

O ličenju poslovnih žensk se pravzaprav govori veliko premalo. Poslovno ličenje in pričeska sta del uniformiranosti, ki dopolnjujeta poslovni videz.

 

Izpostavite svoje adute, vendar ne pretiravajte.

 

Ko gre za poslovno ličenje še vedno velja pravilo – manj je več. Ličila naj bodo kakovostna, saj morajo zdržati ves dan brez večjih popravkov. Suh puder v obliki kamna naj bo vedno v torbici. Alternativa suhemu pudru so lističi, ki vpijajo vlago in nepotreben sijaj.

 

Poslovno ličenje je torej namenjeno vsem damam, ki želijo preko celotnega delovnega dne ostati svežega in atraktivnega videza.

VEČERNI MAKEUP

V večernih urah je make up, ki ga uporabljamo čez dan, običajno prenežen, obrazne poteze pa so zaradi igre svetlobe manj izrazite.

 

Zato za večerno ličenje načeloma uporabimo močnejšo podlago, ki daje večjo prekrivnost in polt bolj poenoti.

 

Privoščimo si več barve, poudarimo oči in ustvarimo zapeljive ustnice. Po navadi za poudarek izberemo oči ali ustnice in s tem poskrbimo za uravnotežen izgled. Seveda pa je intenzivnost ličenja odvisna tudi od tega, kakšna priložnost zaznamuje naš večer. Najbolj pa je pomembno, s kakšno količino ličil se bomo najbolje počutili.

Tone, ki smo jih uporabili na očeh ali ustnicah ponovimo tudi na nohtih. Tako lepo zaokrožimo svoj videz v celoti.

MATURANTSKI MAKEUP

Ob pripravi na maturantski ples se  največ časa nameni izbiri obleke, v kateri boste blestele, čevljev in razmišljanju o najprimernejši pričeski.

 

Piko na i pa na ta svečan večer predstavlja profesionalno izveden, zapeljiv in obstojen makeup. Privoščite si maturantsko ličenje za ta poseben dan, da boste žarele in izstopale iz množice, prav ve.

 

Vaš makeup naj se ujema s celotno podobo in vašim osebnim stilom ter željami.

 

S pravim makeup-om poskrbite, da se boste počutile lepe, posebne in da vam bo ta dan ostal v najlepšem spominu za vse življenje.

POROČNI MAKEUP

Da bo na vaš poseben dan vse tako, kot mora biti, ličenje prepustite strokovnjakom.

 

Naj ta del dneva res poteka brez nepotrebnega stresa. Že na poskusnem makeup-u bomo dorekli vse o vaših željah in coni udobja. Makeup artist bo nato s profesionalnimi ličili in izkušnjami ustvaril svež, obstojen makeup, ki bo poudaril vašo lepoto in spodbudil samozavest.

 

Tako boste na svoj poročni dan brez skrbi zasijali v najlepši luči. Dan pa bo vam in vašim bližnjim ostal v čudovitem spominu, ki bo za vedno ostal ovekovečen tudi na slikah, kjer boste izgledali prekrasno.

WordPress Theme built by Shufflehound.