COWORKING

COWORKING

 

Se želite podati na samostojno pot in še nimate svojega prostora? Vam najemnina predstavlja preveliko finančno breme pri samostojni poti? Erudio Beauty coworking vam pri tem lahko pomaga!

 

V čudovitem ambientu Erudio Beauty coworking prostorov smo pripravili kar nekaj delovnih mest. Ponujamo mesta za manikerje, kozmetičarke, maserje ter makeup artiste, ki za svoje delo potrebujejo vrhunsko opremljen prostor. Le-ti vam bodo zagotavljali urejen prostor, kjer boste lahko izvajali svoje storitve z visokimi higienskimi standardi ter enostavno dostopnostjo.

 

Z najemom prostora si lahko postopoma začnete pridobivati stranke in tako stopite korak naprej proti zastavljenemu cilju.

KAJ PONUJAMO

 

V Erudio Beauty coworking prostorih vam nudimo najem delovnega prostora, brez dodatnih stroškov elektrike, vode in ogrevanja. Zavedamo se namreč, da so ti stroški eden izmed razlogov, ki predstavljajo največje oviro za začetek kariere.

 

Na voljo imamo kozmetični salon, ki vsebuje vso potrebno opremo za izvajanje masaž in pedikur. Na voljo imate lastno kabina z masažno mizo in zaščito, kot tudi stol za izvajanje pedikure. V makeup salonu je na voljo več postaj za ličenje s profesionalno lučjo. Prav tako so na voljo tudi postaje za izvajanje manikure in podaljševanja nohtov.

 

Naša najnovejša pridobitev pa je frizerski salon, ki je vsestranski. Poleg rednega obratovanja nudi odličen prostor za dopolnjevanje znanja našim učencem, hkrati pa je na voljo tudi za najem stola.

 

V kolikor imate svoj material, potreben za delo, ste več kot dobrodošli, da ga prinesete s seboj. Lahko pa vam tudi pri tem pomagamo mi, saj vam omogočamo nakup profesionalnih izdelkov po zelo ugodnih cenah. Pri vsem tem, pa tudi svetujemo, kako z materialom ravnati.

 

Prostore si lahko pridete osebno ogledati ob predhodni najavi.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
    WordPress Theme built by Shufflehound.