Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Program Kozmetični tehnik, ki ga ponuja ERUDIO srednja šola, je osnovan na praktičnem delu, vodijo pa ga učitelji iz prakse.

kozmeticni tehnik darilo ob vpisu

Dragi ljubitelji kozmetike,

srednja sola kozmetika obleka ERUDIO brigita 1

Zato sem presrečna, da vam lahko v sklopu ERUDIO izobraževalnega centra, kot vodja ERUDIO Beauty programov, ponudim nov srednješolski program Kozmetični tehnik.

Program se bo izvajal na eni lokacij, v sklopu ERUDIO Beauty velnes centra, ki se razprostira na več kot 250 m2 površin.

Študij kozmetike je primeren za vse, ki ste radi v stiku z ljudmi, obožujete kozmetiko ter kozmetične storitve kot so nege obraza, masaže telesa, depilacije, ličenje, manikura, … V kolikor bi radi utrdili svoje znanje o lepoti, kozmetičnih preparatih, zdravem načinu življenja, kozmetični negi ter osvojili znanja tehnik masaže, nege kože, uporabe sodobnih kozmetičnih naprav in aparatov, kakor tudi podjetniških znanj in veščin, je študij srednješolskega programa Kozmetični tehnik idealen za vas.

Srednješolski program Kozmetični tehnik je program, ki je nastal zaradi vedno večjega povpraševanja na trgu. V Sloveniji obstaja na tem področju izrazita potreba po bolj izobraženem kadru, saj se področje kozmetike hitro razvija. Z znanjem in strokovnostjo pa se seveda odpirajo nove karierne in poslovne priložnosti.

Se vidimo na ERUDIO srednji Kozmetični šoli!

Meri Sedej, ERUDIO Beauty

 

Izpolnite kontaktni obrazec in vas bomo kontaktirali

Soglašam z uporabo mojih osebnih podatkov (oddanih preko tega obrazca) za namen sporočanja informacij o ponudbi za oddano povpraševanje in obveščanje o naši novi ponudbi ter novicah. Skladno z GDPR imate pravico do umika soglasja. Za umik kontaktirajte osebnipodatki@erudio.si
 


 

izpolnite informativno prijavo in v roku 24 ur vas bomo kontaktirali

zagotavljamo vam individualen odnos in prijaznost

vaši podatki ne bodo javno objavljeni

Izobraževanje v ERUDIO izobraževalnem centru mi je popestrilo življenje, izpopolnil pa sem si tudi znanje. Ker sem bil s šolanjem zelo ​zadovoljen sem se odločil za vpis na ERUDIO višjo strokovno šolo.

Aleksander Lotrič, Elektrotehnik, srednja šola

Ko sem se vpisovala k vam - sem malo dvomila o načinu e-učenja ampak sem si vas izbrala prav zato, ker sem lahko poleg službe opravljala vse šolske obveznosti. Odzivnost, prijaznost, strokovnost so tisto, za kar vas osebno priporočam tudi vnaprej. Najbolj všeč mi je bil pa način, da lahko izpite in predavanja poslušam iz domačega kavča. Sama prihajam iz Velenja in je v okolici ogromno ustanov, ki ponuja tovrstno izobrazbo a mi ni žal, da sem izbrala vas. Prepričana pa sem tudi, da sem zaradi glasbenih predavanj in vaj, ker sem bila vmes noseča pri svojem dojenčku dosegla to, da je zdaj ko je tu - tako odziven na glasbo in jo ima rad, ko pa jo je poslušal kar nekaj mesecev.

Urška Herman, Predšolska vzgoja, srednja šola

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

19 Oktober 2019

ERUDIO izobraževalni center

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija