Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Kozmetični tehnik SSI (4-letni)

Na kratko

Vrsta izobraževalnega programa:
srednje strokovno izobraževanje

Naziv strokovne izobrazbe:
kozmetični tehnik/kozmetična tehnica

Trajanje programa:
4 leta

Začetek študija:
Oktober

Način študija:
Klasik, Fleksi

 

Urška Marku

Vodja referata srednje šole

Avatar brez slike.png

+386(1)500-86-89

 srednjasola@erudio.si

 

Tina Vavpetič

Koordinatorka izobraževanja srednje šole

Avatar brez slike.png

+386(1)500-86-85

srednjasola@erudio.si

Povpraševanje po kozmetičnih storitvah že nekaj časa skokovito narašča. Kozmetični tehnik je v zadnjih letih zelo pridobil na veljavi, zato lahko brez zadržkov rečemo, da je to poklic prihodnost. Le strokovno usposobljen in šolan posameznik lahko kvalitetno izvaja različne postopke kozmetične nege obraza in telesa.

Program kozmetični tehnik je namenjen vsem, ki si želite pridobiti nova znanja na področju kozmetike, s pomočjo katerih lahko stopite na samostojno podjetniško pot.

Program je sodoben, aktualen in poln zanimivih vsebin.

Izpolnite kontaktni obrazec in vas bomo kontaktirali

odzivnost1

prijaznost1

zasebnost1

Tekom izobraževanja na Erudio izobraževalnem centru sem bil zelo zadovoljen z delom referata. Informacije so bile ažurne, zaposlene v referatu pa prijazne in ustrežljive. Pohvaliti moram izvedbo online predavanj v času virusa COVID-19, ker je na tak način pedagoški proces potekal nemoteno in mi/nam omogočil pravočasen zaključek izobraževanja. Šolanje na Erudio srednji šoli bi priporočal tudi ostalim, sam pa že razmišljam tudi o vpisu v višješolske programe, ki jih ponuja Erudio.

Iztok Blagaić, Elektrotehnik, srednja šola

Šolanje na Erudio izobraževalnem centru omogoča spremljanje online predavanj, kar me je tudi prepričalo, da sem izbral ravno Erudio. Še posebej bi to obliko izobraževanja priporočal vsem, ki imajo dneve zapolnjene z raznoraznimi obveznostmi, saj Erudio omogoča tudi ogled predavanj za nazaj. Tak način izobraževanja mi je omogočil nemoteno udeležbo na treningih in drugih aktivnostih. Vesel sem, da se bom s pridobljeno izobrazbo lahko vpisal na želeni študij.

Anže Pucihar, Ekonomski tehnik, srednja šola

Izobraževanje v ERUDIO izobraževalnem centru mi je popestrilo življenje, izpopolnil pa sem si tudi znanje. Ker sem bil s šolanjem zelo ​zadovoljen sem se odločil za vpis na ERUDIO višjo strokovno šolo.

Aleksander Lotrič, Elektrotehnik, srednja šola

Ko sem se vpisovala k vam - sem malo dvomila o načinu e-učenja ampak sem si vas izbrala prav zato, ker sem lahko poleg službe opravljala vse šolske obveznosti. Odzivnost, prijaznost, strokovnost so tisto, za kar vas osebno priporočam tudi vnaprej. Najbolj všeč mi je bil pa način, da lahko izpite in predavanja poslušam iz domačega kavča. Sama prihajam iz Velenja in je v okolici ogromno ustanov, ki ponuja tovrstno izobrazbo a mi ni žal, da sem izbrala vas. Prepričana pa sem tudi, da sem zaradi glasbenih predavanj in vaj, ker sem bila vmes noseča pri svojem dojenčku dosegla to, da je zdaj ko je tu - tako odziven na glasbo in jo ima rad, ko pa jo je poslušal kar nekaj mesecev.

Urška Herman, Predšolska vzgoja, srednja šola

Erudio izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

Erudio blog

23 Julij 2024

Erudio izobraževalni center

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija