FRIZERSTVO

ERUDIO BEAUTY HAIR CULT FRIZERSKI SALON

 

Delo v frizerskem salonu je zelo raznoliko, polno novosti in novih trendov. Pomembno je, da frizer za svoje stranke vedno poskrbi z vrhunsko storitvijo, si za vsakogar vzame čas ter se po najboljših močeh potrudi uskladiti vaše želje s svojim znanjem in izkušnjami. Frizerski salon z željami strank svojim zaposlenim vsak dan ponuja nove izzive.

 

Naš cilj je, da stranka odide zadovoljna ter samozavestna. Urejena pričeska namreč poudarja ter krasi naš videz in značaj. Z vsako stranko se temeljito pogovorimo, ji damo nasvet ter najdemo rešitev, ki bo ustrezala obstoječemu stanju las ter barvi.

 

Frizerski salon Erudio Beauty Hair Cult nudi klasične in modne tehnike striženja las, oblikovanje in spenjanje las za vse priložnosti ter barvanje z različnimi tehnikami, kot so balayage, ombre, sombre, prameni, klasično barvanje narastka in cele dolžine. V naši ponudbi je tudi moško striženje in čedalje bolj uveljavljeno oblikovanje brade in brkov ter keratinska terapija in nega las, ki poskrbi za zdrave, močne in sijoče lase.

OSNOVNO BARVANJE LAS

Ste naveličani svoje naravne barve las, želite prekriti sive lase ali pa ste si samo zaželeli spremembe? Potem lahko naravi malce priskočite na pomoč. Frizerski salon Erudio Beauty Hair Cult omogoča, da svojo naravno barvo las s postopkom barvanja hitro in preprosto spremenite, sive lase lahko zakrijemo, barvo las pa osvežimo in popestrimo. Pri iskanju prave barvne nianse pa seveda poleg želja upoštevamo tudi naravno barvo las in barvo polti.

 

 

TEHNIKA BALAYAGE

Balayage je tehnika nanašanja pramenov na lase. Ta tehnika daje frizerjem veliko več prostora za ustvarjanje. Gre za tehniko, ki je zadnja leta eden izmed najbolj vročih trendov na področju ženskih pričesk. S kombinacijami različnih barv lahko ustvarimo popolnoma naraven izgled. Tehnika balayage se je prvič razvila v 70-ih letih v Franciji in je primerna za vse odtenke las, njena posebnost pa je lahko vzdrževanje, saj s to tehniko z linijami pramenov dosežemo, da je narastek komaj viden oziroma se naravna barva lepo preliva v pramene.

 

 

OMBRE IN SOMBRE

Tehnika ombre je prevedena iz francoskega izraza, ki pomeni senčenje. Ombre ustvarja mehek in gladek barvni prehod iz enega v drug ton barve lase, ki je primeren tako za temne, kot svetle lase. Barvna paleta je zelo široka, frizer pa izbere najbolj primerno.

 

Tehnika sombre je subtilnejša različica ombre tehnike in vzame enako časa. Barva prehaja iz temnejše v svetlejšo počasneje in je zato videti še bolj naravno ter zahteva manj vzdrževanja. Izgleda, kot bi nam sonce rahlo posvetlilo lase. Primerno je za tiste, ki bi radi malce popestrili in osvežili barvo las.

 

 

PRAMENI

Ta tehnika barvanja las se izvaja na enak način, kot prej omenjene tehnike, s folijo, vendar pri tem načinu frizer pobarva celoten pramen las v tankih delih, povsem do lasišča. Kombiniramo lahko več različnih barv in s tem poskrbimo, da barva zgleda bolj naravno in manj monotono. Tudi narastek je manj viden.

 

 

OBLIKOVANJE IN SPENJANJE LAS

Naš frizerski salon ponuja tudi oblikovanje in spenjanje las za vsako priložnost. Za spenjanje je sicer dobrodošla dolžina las čez ramena, vendar je v vsakem primeru vse prepuščeno vaši domišljiji in domišljiji frizerja. Kar kiparju predstavlja oblikovanje skulpture, frizerju predstavlja oblikovanje pričeske in spenjanje las. Lase lahko pletemo, zavijamo, možnosti so neskončne. Potrebovali bomo le nekaj gela in laka za lase. Lase je mogoče speti, da so dekliško razigrani, videti naravni ali pa razkošno skodrani. Videz pa lahko popestrimo tudi s kakšno kitko.

 

 

STRIŽENJE LAS  – MODNO IN KLASIČNO

Striženje je del identitete in urejenosti posameznika. Pomembno je, da lase postavimo v oblikovano formo, ki bo usklajena z vašim stilom in obliko obraza. Včasih se ustrašimo modnih smernic, saj se bojimo težkega vsakodnevnega vzdrževanja. Vendar je ravno to ključna razlika v profesionalnosti frizerja, saj bo dober frizer iz modnih smernic vzel le detajle, ki jih bo enostavno vključiti v naš vsakdan in ne bodo težki za vzdrževanje in urejanje. Dober frizer tako modne smernice vključi v vsako striženje in oblikovanje frizure ter dokaže, da je modno striženje primerno za vseh starosti.

 

 

MOŠKO STRIŽENJE

Danes tudi moški želijo striženje in oblikovanje las po zadnji modi in trendih. V modi so urejene frizure, veliko pa se jih odloči tudi za oblikovanje brade, kar je v ponudbi tudi v našem frizerskem salonu.

WordPress Theme built by Shufflehound.