Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

e1                                                                      e2

ERUDIO ZASEBNA GIMNAZIJA GOSTITELJICA ŠOL, VKLJUČENIH V PROJEKT ERASMUS+

Na četrtem srečanju projekta ERASMUS+, v katerega je vključena tudi naša gimnazija, smo bili v vlogi gostitelja. Tokrat smo pregledali opravljeno delo v prvem letu ter načrtovali vsebine za prihodnje leto.


Večino udeležencev smo sprejeli že dan prej, 25. septembra 2018, ter jih od letališča in glavne avtobusne postaje peljali do njihovih nastanitev.

 

PREDSTAVITEV ERUDIO ZASEBNE GIMNAZIJE IN SLOVENIJE

V sredo, 26. 9., smo po uvodnem pozdravu naše ravnateljice, Simone Zupančič, na kratko predstavili našo državo, razpravljali o vsebinah na spletu in uporabi aktivnih športnih zapestnic, predstavljali izdelane športne video vsebine ter vrednotili in primerjali rezultate dijaške ankete, katere tema je bila zdrav življenjski slog mladostnikov.

OGLED SREDIŠČA PRESTOLNICE

Popoldne smo se odpravili v središče Ljubljane in se povzpeli tudi na ljubljanski grad, dan pa smo zaključili na odlični večerji v Vodnikovi domačiji, kjer so bili nekateri udeleženci tudi nastanjeni.

erasmus 1

DINAMIČNI ČETRTEK NA VELIKI PLANINI

Četrtek je bil bolj dinamičen, saj smo se že zjutraj odpravili na Veliko planino, kjer smo ob druženju in izmenjavi izkušenj preživeli čudovit topel jesenski dan. Potrebno je poudariti, da so naše goste lepote Alp popolnoma očarale, navdušeni so bili nad bližino in izredno reliefno pestrostjo naše države.

erasmus2

LEPOTE SLOVENIJE RAZLOG NENAČRTOVANEGA PODALJŠANJA BIVANJA GOSTOV  

V petek smo dorekli še zadnje podrobnosti nalog, ki nas čakajo v prihodnosti. Ocenili smo srečanje ter načrtovali vsebine za naslednje srečanje v Neaplju. Z organizacijo, gostoljubjem in sončnim vremenom so bili partnerji zelo zadovoljni. Zaradi tolikšnih lepot naše države pa so nekateri za kakšen dan tudi podaljšali bivanje v Sloveniji.

erasmus3

Pripravil: Aleksandar Lazić, prof. športne vzgoje na ERUDIO Zasebni gimnaziji

Erudio izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

Erudio blog

20 April 2024

Erudio izobraževalni center

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija