Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

e1                                                                      e2

ERUDIO ZASEBNA GIMNAZIJA GOSTITELJICA ŠOL, VKLJUČENIH V PROJEKT ERASMUS+

Na četrtem srečanju projekta ERASMUS+, v katerega je vključena tudi naša gimnazija, smo bili v vlogi gostitelja. Tokrat smo pregledali opravljeno delo v prvem letu ter načrtovali vsebine za prihodnje leto.


Večino udeležencev smo sprejeli že dan prej, 25. septembra 2018, ter jih od letališča in glavne avtobusne postaje peljali do njihovih nastanitev.

 

PREDSTAVITEV ERUDIO ZASEBNE GIMNAZIJE IN SLOVENIJE

V sredo, 26. 9., smo po uvodnem pozdravu naše ravnateljice, Simone Zupančič, na kratko predstavili našo državo, razpravljali o vsebinah na spletu in uporabi aktivnih športnih zapestnic, predstavljali izdelane športne video vsebine ter vrednotili in primerjali rezultate dijaške ankete, katere tema je bila zdrav življenjski slog mladostnikov.

OGLED SREDIŠČA PRESTOLNICE

Popoldne smo se odpravili v središče Ljubljane in se povzpeli tudi na ljubljanski grad, dan pa smo zaključili na odlični večerji v Vodnikovi domačiji, kjer so bili nekateri udeleženci tudi nastanjeni.

erasmus 1

DINAMIČNI ČETRTEK NA VELIKI PLANINI

Četrtek je bil bolj dinamičen, saj smo se že zjutraj odpravili na Veliko planino, kjer smo ob druženju in izmenjavi izkušenj preživeli čudovit topel jesenski dan. Potrebno je poudariti, da so naše goste lepote Alp popolnoma očarale, navdušeni so bili nad bližino in izredno reliefno pestrostjo naše države.

erasmus2

LEPOTE SLOVENIJE RAZLOG NENAČRTOVANEGA PODALJŠANJA BIVANJA GOSTOV  

V petek smo dorekli še zadnje podrobnosti nalog, ki nas čakajo v prihodnosti. Ocenili smo srečanje ter načrtovali vsebine za naslednje srečanje v Neaplju. Z organizacijo, gostoljubjem in sončnim vremenom so bili partnerji zelo zadovoljni. Zaradi tolikšnih lepot naše države pa so nekateri za kakšen dan tudi podaljšali bivanje v Sloveniji.

erasmus3

Pripravil: Aleksandar Lazić, prof. športne vzgoje na ERUDIO Zasebni gimnaziji

Erudio izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

Erudio blog

28 Marec 2023

Erudio izobraževalni center
 • Kaj je gerokineziologija?

  Se želite ukvarjati z zdravjem in gibanjem? Potem imamo pravi izobraževalni program za vas! Z veseljem vam sporočamo, da bomo na ERUDIO visokošolskem središču s študijskim letom 23/24 začeli z izvedbo novega, praktično zasnovanega študijskega programa na dodiplomski stopnji –... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na Erudio blog

 • Strokovna ekskurzija v podjetje Kozmetika Afrodita

  16. marca so se študentke programa Kozmetika na ERUDIO višji strokovni šoli skupaj z inštruktorico Majo odpravile na že težko pričakovano strokovno ekskurzijo na sedež podjetja Kozmetika Afrodita v Rogaško Slatino. Ob prihodu sta jih pričakali prijazni vodja prodaje Ana... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na Erudio blog

 • Gerokineziolog/-inja – Poklic prihodnosti!

  Gerokineziologija je znanstvena veda, ki se ukvarja z vprašanjem, kako telesna vadba blaži procese staranja. Osredotoča se na starejšo populacijo z iskanjem strategij za ohranjanje telesnih funkcij, obvladovanje kroničnih bolezni, izboljšanje duševnega zdravja in spodbuja socialne interakcije, kar prispeva k... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na Erudio blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija