Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

TIMOTEJ HRIBAR, vrhunski smučar, uspešen študent v ZDA

″ Kot vrhunski športnik smučar sem zelo dobro sodeloval z vsemi profesorji na šoli. Kljub temu, da sem ogromno manjkal, so mi profesorji zagotovili nemoteno delo in izpolnjevanje obveznosti v šoli, zaključil sem jo z odličnim uspehom in zelo uspešno opravil tudi maturo, vse v rednih rokih. Ob tej priliki se zahvaljujem vsem mojim profesorjem in (takratni)ravnateljici, gospe Miklič za vso podporo in pomoč pri mojem šolanju.″

timotej

 


 

BERNARDO BRIZANI, glasbenik:

»Kot vrhunski umetnik - glasbenik in dijak Gimnazije Erudio sem bil redko prisoten pri pouku posameznih predmetov.

Profesorji so mi zmeraj pripravljali snov za izpite, tako da sem se lahko pripravljal doma ali v tujini, saj sem zaradi velikega števila koncertov po svetu veliko zdoma. Profesorji so zelo prijazni in uvidevni, zelo cenim celotni kolektiv Gimnazije Erudio.

Lep pozdrav iz Firenc, Bernardo«

bernardo

 


 

DAVID CVJETIČANIN, nogometaš (uspešno končal šolanje na daljavo):

"Ker sem svoje življenje posvetil nogometu, sem se že pred petimi leti preselil v Španijo, kjer igram v nogometni šoli v Valenciji in tudi v Španski nogometni ligi.

Gimnaziji in predvsem profesorjem šole sem zelo hvaležen, ker mi omogočajo, da lahko opravljam šolo po izpitih, nekatere izpite pa tudi na daljavo, s pomočjo računalnika, ker sem večino časa odsoten zaradi sportnih obveznosti.

Profesorji mi podajo snov, zahteve in mi omogočajo konzultacije preko računalnika.

Mislim, da mi tako fleksibilnega šolanja ne bi omogočila nobena druga gimnazija, saj preživim celo leto v Španiji, kjer imam vsak dan treninge in tako lahko aktivno živim športno in šolsko življenje.

Tako pozitivne izkušnje si pred vpisom na gimnazijo ne bi nikoli predstavljal!

Lp iz Valencije, David"

david

 


 

ALEX CVETKOV, DJ in kaskader, študent v LA-ju:

»Po končani osnovni šoli sem največ možnosti za nadaljnje izobraževanje videl v Erudio zasebni gimnaziji, ker omogoča sodobno, odprto in prilagodljivo učenje dijakom, ki to potrebujejo. Šola ponuja veliko možnosti, da uresničiš svoje cilje.«

alex

 


 

BLAŽ KAVČIČ, teniški igralec:

»Mislim, da je bila naša gimnazija zame edina prava odločitev. Če bi izbral katerokoli drugo gimnazijo, bi jo verjetno zelo težko končal. V šoli sem se vedno počutil dobro in dobrodošel.«

blaž

 


 

ALJAŽ BEDENE, teniški igralec:

»Ker sem vrhunski športnik, so se učitelji zelo prilagajali mojemu urniku, kar prej na drugi gimnaziji ni bilo mogoče. Na šoli nisem čutil nobenega pritiska, čeprav sem kdaj zamujal z dogovorjenimi roki za izpite oz. teste. Ko sem bil v tujini, sem se velikokrat učnosnov naučil s pomočjo spletnih učilnic. Na sploh se mi zdi naša šola odlična za športnike.«

bedene

 


 

 KIM PERME, pevka in plesalka:

»Naša šola je odlična za dijake, ki imajo malo prostega časa, saj je podpora učiteljev zelo velika. Tudi sama sem bila namreč v času šolanja zelo zaposlena, tako da si šolanja drugje ne predstavljam. V tej šoli so dijaki obravnavani kot osebe in ne le kot številke.

Lep pozdravček z Dunaja, Kim.«

kim

 


 

MAXIME PIKULA, manekenka in študentka prava:

»V naši gimnaziji sem preživela 4 prekrasna, nepozabna leta . Bilo je sproščeno, zabavno in tudi kdaj napeto. Hvala vsem!«

maxime

 


 

ANJA ŠKABAR, najboljša maturantka generacije 2010/11, študentka prava:

»Tukaj sem pridobila veliko prepotrebnega znanja za nadaljnje življenje in sem zraven, sedaj ko pomislim, tudi uživala. Celoten kolektiv je nam, učencem, pridobivanje znanja in odraščanje zelo olajšal in nam vse predstavil v zanimivi luči.«

anja

 


 

SANJA JOVOVIĆ, študentka prava:

» šola ... super spomini ... kdorkoli me vpraša, kakšna se mi zdi ta gimnazija, vedno rečem isto: če bi prevrtela čas nazaj, bi se brez pomislekov odločila še enkrat za našo šolo! Zakaj - ker profesorji na individualen način, pač glede na tip, karakter učenca, posredujejo znanje, ker v vsakem dijaku iščejo dobre lastnosti,nadarjenost itd., ker je odnos s profesorji sproščen in zato bolj učinkovit, ker ni ogromna šola in so vsi  bolj povezani in še in še dobrihlastnosti bi lahko naštevala...skratka stari dobri šolski časi: )«

sanja
  STEFAN ILIĆ, košarkar:

 

Če bi me vprašali, zakaj sem prišel v Slovenijo, ne bi vedel odgovora, ampak če me sedaj vprašate, zakaj bi ostal v Sloveniji, od milijon odgovorov mi ne bi uspelo izbrati pravega.

V športu nikoli ne veste, kaj vas čaka jutri, kam bo mene moja košarkarska pot nesla, ve samo Bog, ampak v eno stvar sem siguran, Slovenije nikoli ne bom pozabil, niti ne bom pozabil svojih sošolcev in svojo razredničarke, brez katerih bi bil samo še eden navaden čefur ...

Če bi mi nekdo pred petimi leti povedal, da bom raje hodil V šolo kot IZ šole, moja reakcija bi bila: "Alo brate, majkemi, da nema šanse, da se to desi", ampak verjamite mi, niti sam ne verjamem, da se je to zgodilo.

stefan 


    

 

BENJAMIN HADŽIALJEVIČ, najboljši maturant leta 2012, športnik in bodoči kirurg:

Treninge sem imel dvakrat dnevno, vmes sem hodil v šolo. Čas, ki mi je bil na razpolago, sem dobro izkoristil za učenje. Tudi sicer me zelo zanima pridobivanje znanja, zavedam se, da brez šole nisi nič. V veliko pomoč mi je bila tudi naša šola, ki mi je pomagala usklajevati šport in šolske obveznosti, zahvalil bi se rad nekdanji ravnateljici gospe Fortuna, ki me je prepričala, naj se vpišem, in vsem profesorjem, ki so me usmerjali pri pridobivanju znanja.

Dijakom bi svetoval, naj delajo sproti, sprašujejo, če česa ne razumejo. Truditi se je treba za vsako oceno in pri vsaki obveznosti dati vse od sebe.

beni

 


 

ADA VUJASINOVIĆ, najboljša maturantka generacije 2008/2009, bodoča zobozdravnica:

Dokaz, da uvajanje novih oblik poučevanja mladim širi obzorje in jih navaja na povezovanje znanja in na kritično presojanje ter zbujanje zanimanja tako po preteklih kot po aktualnih vprašanjih, ki nas obdajajo, je Ada Vujasinović, naša maturantka v šolskem letu 2008/09. Ada, izjemna dijakinja in odličnjakinja, je v zgolj treh letih uspešno zaključila gimnazijo in opravila maturo v prvem - junijskem roku.

Ada je ena tisith dijakinj, ki se je postavila ob bok športnikom in umetnikom Gimnazije EURO ŠOLA Ljubljana, ki dosegajo izjemne rezultate v izobraževalnem procesu po zaslugi inovativnega sistema individualne obravnave, pristopa in strokovne podpore dijakom. Slednjemu pa botruje tudi partnerski odnos med profesorji, dijaki in starši.

ada

Ada o sebi, svoji družini...

 

Stara sem 18 let, leta 2006/2007 sem se vpisala v redno Gimnazijo EURO ŠOLA Ljubljana, kjer sem po treh letih opravila vse obveznost za štiri letnike gimnazije in sem junija 2009 maturirala s prav dobrim uspehom. Tempo, s katerim sem opravljala vse obveznost v gimnaziji,je zahteval več časa, kot bi ga porabila, če bi bila v gimnaziji vsa štiri leta.

Prav zato sem se zavedala, da moram pridobivat tudi fizično kondicijo, zato sem veliko hodila v naravo, to navado ohranjam še naprej. Razbremenila sem se tudi s hobijem, ki ga imam zelo rada.

Moja družinaje bila vedno predana delu, zato se je tudi meni trdo delo, kot pogoj za uspeh, zdelo nekaj samoumevnega. Kot najmlajši otrok v družini nimam privilegijev, sem pa imela možnost izkoristiti znanje svojih bratov in sester, ki uspešno študirajo.

Ob mami in očetu smo še štirje otroci, imam brata in dve sestri, med sabo smo zelo povezani. Brat in sestri so uspešni študentje, zato so mi bili vedno za vzgled.

V naši družini smo se odločili za dva zelo zahtevna študija oz. poklica: študij prava in medicine, vendar pa je vsak izmed nas izbral svojo smer in s tem izrazil svojo različno osebnost.

Odločitev za Gimnazija EURO ŠOLA Ljubljana je bila prava!

Za Gimnazijo EURO ŠOLA Ljubljana sem se odločila, ker mi je tako svetovala mama, kar pa se je izkazalo za pravo odločitev, saj toliko individualne obravnave, navodil in strokovne podpore ne bi dobila nikjer drugje. To lahko povem iz izkušenj mojih bratov in sester, ki so obiskovali javno gimnazijo.

V gimnazijo EŠL sem se vpisala v šolskem letu 2006/07, vse štiri letnike sem bila odličnjakinja, na maturi pa sem bila zaradi obilice dela v zadnjem šolskem letu, nekoliko utrujena. V letu 2008/2009 sem opravila vse obveznost za tretji in četrt letnik, kljub temu sem bila zelo uspešna na maturi in bila sprejeta na želeno fakulteto. Odločitev, da zaključim gimnazijoleto prej, sem sprejela že ob koncu drugegaletnika, saj semimela jasen cilj, kaj želim študirat.

V gimnaziji so mojo željo in prošnjo brez omahovanja podprle ravnateljica, svetovalka in tudi učiteljski zbor, kajti to je bil tako zanje kot zame velik izziv.

Celotna družina mi je bila v oporo pri napornih zadnjih dveh letih. Posebej želim izpostavit svojo mamo, ki mi je resnično stala ob strani vse od prvega dne, ko se je ta ideja porodila v moji glavi, do končnih rezultatov mature. Veliko podporo mi izkazuje tudi za nadaljnji študij.

Pedagoški kolektiv Gimnazije Euro ŠolaLjubljana sestavljajo izjemni posamezniki.Opedagoškemkolektvu GimnazijeEUROŠOLALjubljanalahkorečem,dajesestavljenizizjemnih posameznikov, ki so mi olajšali delo z dodatno strokovno pomočjo in mi tako omogočili uresničit moj cilj.

Njihova organiziranost, pripravljenost za konzultacije, vaje, navodila, je bila enkratna. Njihov odnos do znanja in poudarek na iskanju znanja je tsto, kar mi je omogočilo pridobit obilo znanja in bit uspešna.

Iz časov osnovne šole sem imela velik strah pred matematiko. Vedela sem, da imam premalo predznanja za gimnazijo, a kmalu sem strah uspešno premagala s pomočjo profesorice matematike, ki me je zelo dobro pripravila tudi na maturo.

Na medicino v prvem vpisnem roku!

Študiram na Medicinski fakultet v Ljubljani, smer dentalna medicina, kamor sem bila sprejeta v prvem roku. Ta študij in poklic sem si začrtala že zelo zgodaj, ko je nekako dozorela tudi želja, da bi gimnazijo opravila hitreje kot moji sošolci.

Po naravi sem zelo ustvarjalna oseba, zato v prostem času spreminjam stare stvari v nove in jim dajem nov smisel, novo podobo in svoj navdih.

Zelo uživam tudi v sprehodih po hribih in bolj težavnih poteh, kjer se resnično lahko sprostim in napolnim z novo energijo.

Za vse to in še mnogo več še enkrat hvala vsem zaposlenimv Gimnaziji EURO ŠOLA Ljubljana.

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

GIM - Novice in dogodki

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

26 Januar 2021

ERUDIO izobraževalni center
 • Zaključek dobrodelne akcije

  V ponedeljek, 21. decembra 2020, se je zaključila dobrodelna akcija Nariši nasmeh na starostnikov obraz, s katero smo želeli starostnikom polepšati praznične dni. Iskrena hvala vsem dijakom in profesorjem, ki so prispevali delček svoje ustvarjalnosti in dobrih želja ter tako... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Pisanje voščilnic

  Ana Rotovnik Omerzu, naša gimnazijska profesorica slovenskega jezika in književnosti, je v petek, 11. decembra 2020, gostovala v oddaji Dobro jutro. Je redna gostja v Jezikovnem kotičku, v katerem skupaj z voditeljico Mojco Mavec rešuje jezikovne zagate in deli jezikovne... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Telovadimo skupaj

  Drugi val Covid19 je obsežnejši od prvega, poleg tega so dnevi vse krajši in hladnejši, vse skupaj pa je zelo omejilo možnosti gibanja in športanja, kar lahko ob povečanem delu pred ekranom povzroči različne težave. Rešitev je lahko vadba doma,... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

Pomembne povezave

Portal z gradivi za dijake ERUDIO zasebne gimnazije
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija