Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

Gastronomija in turizem SSI (4-letni)

Na kratko

Vrsta izobraževalnega programa:
srednje strokovno izobraževanje

Naziv strokovne izobrazbe:
gastronomsko-turistični tehnik/gastronomsko-turistična tehnica

Trajanje programa:
4 leta

Začetek študija:
Oktober

Način študija:
Klasik

Svetovalka

Barbara Rogelj

Organizatorka izobraževanj

Brigita Firšt

+386(1)500-86-85

+386(40)477-381

srednjasola@erudio.si

 

Urška Marku

Koordinatorka izobraževanj

Urška Marku

+386(1)500-86-89

+386(64)243-300

srednjasola@erudio.si

Program je prenovljen in nadomešča stara programa gostinskega tehnika in turističnega tehnika.

Primeren je za vse, ki se želite zaposliti v recepcijah hotelov, turističnih poslovalnicah, turističnih ustanovah, restavracijah, gostilnah, obratih družbene prehrane in podobno..

Gastronomija in turizem sta področji, ki sta naravnani na delo z ljudmi in za ljudi. Obe storitveni dejavnosti sta privlačni in donosni. Dober gastronomsko-turistični tehnik je komunikativen, iznajdljiv, spreten in prijazen. Svetuje in pomaga domačim in tujim gostom, turistom, sestavi ponudbo hrane in pijače v restavraciji, organizira slavnostni banket, pozna osnovna turistična dogajanja doma in v svetu.

Dobra volja in trud gastronomsko-turističnega tehnika bosta poplačana - zadovoljen gost se bo vedno znova vračal.

Izpolnite kontaktni obrazec in vas bomo kontaktirali

Soglašam z uporabo mojih osebnih podatkov (oddanih preko tega obrazca) za namen sporočanja informacij o ponudbi za oddano povpraševanje in obveščanje o naši novi ponudbi ter novicah. Skladno z GDPR imate pravico do umika soglasja. Za umik kontaktirajte osebnipodatki@erudio.si
 


 

odzivnost1

prijaznost1

zasebnost1

Tekom izobraževanja na Erudio izobraževalnem centru sem bil zelo zadovoljen z delom referata. Informacije so bile ažurne, zaposlene v referatu pa prijazne in ustrežljive. Pohvaliti moram izvedbo online predavanj v času virusa COVID-19, ker je na tak način pedagoški proces potekal nemoteno in mi/nam omogočil pravočasen zaključek izobraževanja. Šolanje na Erudio srednji šoli bi priporočal tudi ostalim, sam pa že razmišljam tudi o vpisu v višješolske programe, ki jih ponuja Erudio.

Iztok Blagaić, Elektrotehnik, srednja šola

Šolanje na Erudio izobraževalnem centru omogoča spremljanje online predavanj, kar me je tudi prepričalo, da sem izbral ravno Erudio. Še posebej bi to obliko izobraževanja priporočal vsem, ki imajo dneve zapolnjene z raznoraznimi obveznostmi, saj Erudio omogoča tudi ogled predavanj za nazaj. Tak način izobraževanja mi je omogočil nemoteno udeležbo na treningih in drugih aktivnostih. Vesel sem, da se bom s pridobljeno izobrazbo lahko vpisal na želeni študij.

Anže Pucihar, Ekonomski tehnik, srednja šola

Izobraževanje v ERUDIO izobraževalnem centru mi je popestrilo življenje, izpopolnil pa sem si tudi znanje. Ker sem bil s šolanjem zelo ​zadovoljen sem se odločil za vpis na ERUDIO višjo strokovno šolo.

Aleksander Lotrič, Elektrotehnik, srednja šola

Ko sem se vpisovala k vam - sem malo dvomila o načinu e-učenja ampak sem si vas izbrala prav zato, ker sem lahko poleg službe opravljala vse šolske obveznosti. Odzivnost, prijaznost, strokovnost so tisto, za kar vas osebno priporočam tudi vnaprej. Najbolj všeč mi je bil pa način, da lahko izpite in predavanja poslušam iz domačega kavča. Sama prihajam iz Velenja in je v okolici ogromno ustanov, ki ponuja tovrstno izobrazbo a mi ni žal, da sem izbrala vas. Prepričana pa sem tudi, da sem zaradi glasbenih predavanj in vaj, ker sem bila vmes noseča pri svojem dojenčku dosegla to, da je zdaj ko je tu - tako odziven na glasbo in jo ima rad, ko pa jo je poslušal kar nekaj mesecev.

Urška Herman, Predšolska vzgoja, srednja šola

Erudio izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

Erudio blog

09 Junij 2023

Erudio izobraževalni center

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija